Mergi direct la conținut »
Hulite de Gigi Becali, fetele sunt luate în brațe de Gică Hagi. ”Regele” vrea echipă feminină la Viitorul
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Hulite de Gigi Becali, fetele sunt luate în brațe de Gică Hagi. ”Regele” vrea echipă feminină la Viitorul

Hulite de Gigi Becali, fetele sunt luate în brațe de Gică Hagi. ”Regele” vrea echipă feminină la Viitorul

Ideea i-a încolțit lui Gică Hagi, 53 de ani, în mai 2017, înainte să pună mâna pe primul și singurul titlu de campion cu Viitorul, devansând la mustață FCSB-ul finului Gigi Becali.

De Daniel Conțescu,

”E interesantă ideea. Îmi place. Să vedem dacă se va concretiza”, a comentat, anul trecut, omul care le face pe toate la Academia de la Ovidiu, precum și la Viitorul. Hagi este nu doar antrenor, ci și manager, dar și patron. Spune că are cel mai mic salariu din club, la o gruparea unde niciun jucător nu primește mai mult de 5.000 de euro pe lună.

Kira juca în apărare

Kira, fiica ”Regelui”, a jucat fotbal în copilărie, înainte să plece la studii, în America. ”Juca în apărare”, a specificat Gică. 

Între timp, fiica lui a terminat studiile în SUA și s-a întors în țară. ”Ei, copiii, sunt în față. Noi suntem în spatele lor. Merg bine. Și Ianis, și Kira. Când nu merge bine, atunci e pacoste. Ei vor avea grijă de noi, la bătrânețe”, adăuga celebrul părinte al Kirei.

Fetei nu-i mai stă acum capul la fotbal. Kira Hagi a făcut deja primii pași în cariera de actriță de film, precum și în teatru.

Becali le trimite la cratiță

În aceste timp, în România are loc un scandal uriaș declanșat de Gigi Becali. Patronul FCSB le-a trimis la cratiță pe fete, interzicându-le să joace fotbal.

”Dacă vor să mă pună să am echipă feminină, mă retrag din fotbal. Cum adică, să faci lucruri împotriva lui Dumnezeu? Am și eu păcatele mele.

Dar lucruri nefirești nu fac. Nu! Asta e aliniere la idelile lui satan. Fetele să joace handbal, baschet. Cum să joace femeie fotbal? Nu e făcută pentru fotbal. Mădularele ei nu sunt făcute pentru fotbal”, a spus, joi, Gigi Becali, la Pro X.

Declarațiile i-au adus o nedorită apariție pe postul de televiziune CNN și i-au scandalizat pe cei de la UEFA și de la FRF, care vor să-l pedepsească aspru. Recidivist la acest capitol, Becali a fost convocat la Comisia de Disciplină a federației.

Citeşte și:

Am intrat în regatul lui Hagi! Cum se pregătește favorita la titlu pentru ultimele două etape. Reportaj la Ovidiu! GALERIE FOTO

Close
Închide
  Close