Mergi direct la conținut »
I-a plătit Barcelona lui Neymar o orgie cu prostituate?
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > I-a plătit Barcelona lui Neymar o orgie cu prostituate?

I-a plătit Barcelona lui Neymar o orgie cu prostituate?

Luis Da Ribeiro, fostul preşedinte al grupării braziliene FC Santos, a oferit detalii incredibile  din contractul pe care Neymar (22 de ani) cu FC Barcelona.

Fostul conducător alcelor de la FC Santos a acordat un interviu postului ESPN în care a dezvăluit ce clauze are Neymar în acordul cu clubul catalan. ”În suma de transfer, cifrată la 90 de milioane de euro, au fost prevăzuţi bani pentru tatăl lui Neymar, dar şi pentru o orgie cu prostituate la Piccadily Hotel din Londra! Tatăl lui Neymar te taxează pentru tot”, susţine Luis Da Ribeiro, care a mai precizat că, din banii primiţi, Neymar şi-a cumpărat două case, un apartament şi un autoturism Porsche.

Potrivit lui Luis Da Ribeiro, pentru ca mama lui Neymar, Nadine, să nu fie deranjată de petrecerile frecvente pe care le organizează fiul său, acesta ar fi angajat o echipă de muncitori şi le-ar fi cerut să îngroaşe pereţii casei!

Brazilianul Neymar (22 de ani) a fost transferat în 2013 de FC Barcelona, de la FC Santos, iar preţul pe care catalanii au anunţat că l-au plătit pentru fotbalist se ridică la 86,2 milioane de euro. Iniţial, Sandor Rossel, fostul preşedinte al Barcelonei, susţinuse că pentru Neymar se plătiseră doar 57 de milioane de euro, iar din acest motiv, catalanii au fost obligaţi să plătească fiscului o sumă suplimentară de 9 milioane de euro.

 

Close
Închide
  Close