MENIU CAUTĂ

Ianis Hagi a avut o ofertă de la un club mare din Spania: ”Dacă el vrea, poate să plece!”

Distribuie

Ianis Hagi a avut o ofertă de la un club mare din Spania: ”Dacă el vrea, poate să plece!”. Pietro Chiodi, impresarul fiului „Regelui”, susține că acesta ar fi avut și altă variantă după ce a plecat de la Fiorentina, dar nu i-a dat curs.

„Sunt sigur că Ianis Hagi va ajunge la un nivel mai mare, dar uneori e nevoie să faci doi paşi înapoi pentru a face apoi cinci paşi înainte. Eu cred că asta încearcă să facă Ianis. Nu ştiu de ce nu a jucat, poate din considerente tehnice sau altele, dar băiatul merită”, a spus Chiodi la Telekom Sport.

Ianis Hagi a avut o ofertă de la un club mare din Spania. L-a „ochit” Sevilla

„Pentru Ianis era o ofertă foarte bună de la Sevilla, dar am decis împreună cu Gică să stea mai mult aici, pentru a reface tot ce a pierdut la Fiorentina, ca minute de joc. Eu cred că alegerea e bună şi el se pregăteşte să facă pasul înainte.

Sunt oferte, dar Ianis are dreptate. Trebuie să înţeleagă bine proiectul. Dacă el ar vrea, ar putea să plece”, a mai declarat italianul.


Citește și: Ce se mai întâmplă cu procesul de divorț al Antoniei de Vincenzo Castellano. Răspuns pozitiv de la instanțele din Italia!

Citește mai multe despre ianis hagi, pietro chiodi, fc sevilla și Transfer pe Libertatea.

Comentarii