MENIU CAUTĂ
29 Aug. 2018 20:03

Ianis Hagi a avut o ofertă de la un club mare din Spania: ”Dacă el vrea, poate să plece!”

Distribuie

Ianis Hagi a avut o ofertă de la un club mare din Spania: ”Dacă el vrea, poate să plece!”. Pietro Chiodi, impresarul fiului „Regelui”, susține că acesta ar fi avut și altă variantă după ce a plecat de la Fiorentina, dar nu i-a dat curs.

„Sunt sigur că Ianis Hagi va ajunge la un nivel mai mare, dar uneori e nevoie să faci doi paşi înapoi pentru a face apoi cinci paşi înainte. Eu cred că asta încearcă să facă Ianis. Nu ştiu de ce nu a jucat, poate din considerente tehnice sau altele, dar băiatul merită', a spus Chiodi la Telekom Sport.

Ianis Hagi a avut o ofertă de la un club mare din Spania. L-a „ochit' Sevilla

„Pentru Ianis era o ofertă foarte bună de la Sevilla, dar am decis împreună cu Gică să stea mai mult aici, pentru a reface tot ce a pierdut la Fiorentina, ca minute de joc. Eu cred că alegerea e bună şi el se pregăteşte să facă pasul înainte.

Sunt oferte, dar Ianis are dreptate. Trebuie să înţeleagă bine proiectul. Dacă el ar vrea, ar putea să plece', a mai declarat italianul.


Citește și: Ce se mai întâmplă cu procesul de divorț al Antoniei de Vincenzo Castellano. Răspuns pozitiv de la instanțele din Italia!

Loading...
Comentarii