MENIU CAUTĂ
14 Ian. 2018 14:23

Ianis Hagi s-a antrenat cu Viitorul în Turcia. Duminică, fiul ”Regelui” va juca în amicalul cu Galata. ”Dacă e făcut de mine, sigur are talent. Și e al meu sută la sută!” | VIDEO

Distribuie
Ianis Hagi s-a antrenat cu Viitorul în Turcia. Antrenamentul din această searăde sâmbătă seară al campioanei României a fost condus de managerul tehnic Gheorghe Hagi, care a ajuns astăzi la Belek.
La ședința de pregătire a participat și Ianis Hagi, fiul ”Regelui”, al cărui transfer de la Fiorentina e ca și făcut.
Câteva imagini de la această ședință de pregătire de sâmbătă.

Duminică, de la ora locală 17.00, un ceas mai târziu în România, la Sueno Deluxe Hotel din Belek, FC Viitorul va întâlni, în primul meci de pregătire din acest cantonament, pe Galatasaray Istanbul.

'Meci mare, e o onoare pentru noi! Vom face două echipe, una va juca 45 de minute, cealaltă – în repriza a doua. Vineri seară am discutat două ore cu Fatih Terim, ne-am amintit de vremurile de glorie', a declarat Hagi, înainte de amical. 'Obiectivul meu e să construiesc iar o o echipă tânără și bună până în vară', a mai spus 'Regele', care a precizat că fiul său are acceptul de a se pregăti cu Viitorul până pe 17 ianuarie.

'Ianis e încă în formare, dar trebuie să crească. Regula numărul 1 e să joace 90 de minute. Antrenamentul te dezvoltă, meciul te face mai bun. E extrem de talentat. Dacă e făcut de mine, sigur are talent, e sută la sută al meu. Tratativele cu Fiorentina sunt grele fiindcă Ianis e bun'.

'Am două obiective: să ajung să antrenez o echipă mare și să iau titluri și să ajung să antrenez o națională. Mă pregătesc pentru asta în fiecare zi, sunt mai bun în fiecare zi. Eu sunt gata, să vedem dacă vine cineva!'.

'Mă tot întrebați de Turcia, luați-mă de aici și vă spun ce aș face în fotbalul tuirc!'

Pe de altă parte, Cristi Ganea ar vrea să plece la Athletic Bilbao, dar se pare că se opune Gică Hagi: 'Va pleca la vară, când va fi mai bine pentru el. Ne va ajuta să ne atingem obiectivele, apoi se transferă'.

'Sunt în discuții cu ei, dar nu s-a făcut nimic deocamdată, nu s-a semnat nici un contract. Eu mi-l doresc, vreau să plec într-un campionat mai puternic, mai ales că am și demonstrat asta de când sunt la Viitorul. Cunosc limba spaniolă foarte bine, cu limba bască nu prea mă împac, dar cel mai mult contează că cei de la Athletic mă doresc. Ei au venit după mine, nu m-am oferit eu!Multă lume spune că nu pot juca pentru Athletic. Nu trebuie doar să te fi născut acolo, dar eu chiar am jucat acolo, pentru selecționata lor, m-am antrenat pe terenurile lor când eram copil, deci mă leagă anumite chestii de ei. Dacă există interes înseamnă că pot juca acolo! Am făcut multe lucruri frumoase pentru Viitorul. Astept să văd ce se va întâmpla zilele acestea, dar eu sper să fie un răspuns pozitiv. Eu vreau să ajung acolo', a spus Ganea, într-o conferință de presă, desfășurată sâmbătă, tot în Antalya.

Loading...
Comentarii