Mergi direct la conținut »
Iasmin Latovlevici: ”Vom câștiga în oficiale!”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Iasmin Latovlevici: ”Vom câștiga în oficiale!”

Iasmin Latovlevici: ”Vom câștiga în oficiale!”

Steaua a pierdut al treilea amical al verii, după 1-2 cu Chiasso și 2-5 cu Lugano, echipe elvețiene de liga a II-a. Echipa din Ghencea a fost învinsă cu 4-2 de campioana Bulgariei, Ludogoreț Razgrad. Bulgarii au condus cu 4-0 până în minutul 81, au avut două penaltyuri, au avut și o bară, dar roș-albaștrii nu sunt îngrijorați.

”Nu este cazul ca fanii să fie îngrijorați. Nu uitați că vorbim de partide amicale. Chiar vorbeam cu Tătărușanu și în iarna trecută că în astfel de partide cel mai important este să nu te lovești. Noi știm cum am muncit acum, ce am lucrat, așa că nu suntem îngrijorați. Rezultatele vor veni în partidele oficiale, acolo unde chiar contează”, a declarat Iasmin Latovlevici la Digi Sport.

Cosmin Moți a fost titluar în apărarea bulgarilor și a lăudat campioana României. ”Steaua este puternică, se vede asta din teren. Amicalele nu contează, de multe ori rezultatul unor astfel de meciuri dau impresii greșite. Steaua se va bate iar la titlu, alături de Astra și de Petrolul”, a spus Moți.

Close
Închide
  Close