Primul lider din istoria ATP pleacă la Londra, însă doar în anumite condiții. ”Nu știu sigur dacă mă voi duce. Depinde dacă voi fi invitat, dar cel mai mult depinde de Simona Halep, dacă se va califica sau nu în a doua săptămână de concurs”, ne-a declarat, azi, Ilie Năstase. Turneul londonez debutează mâine, liderul WTA urmând să evolueze abia marți în partida din primul tur.

A plătit amenda de 20.000 de euro

Ilie Năstase a fost interzis la Roland Garros 2018, neprimind răspuns la cererea de a asista la meciurile disputate de Simona Halep la Paris: ”Suspendarea primită de la Federația Internațională de Tenis mi-a expirat în luna aprilie, așa că nu am probleme să merg la Wimbledon. Cei de la Roland Garros au fost nesimțiți. Tribunalul a spus că nu a fost rasism ceea ce am declarat eu. În plus, am plătit și amenda de 20.000 de euro”.

Ilie Năstase nu știe cum se va îmbrăca la Londra, după ce acum câțiva ani s-a afișat cu vestonul de ofițer de Armată. Un general nonconformist, cu cercel în ureche.

”Poate că acum o să mă duc îmbrăcat ca soldat”, a glumit ”Nasty”, care, recent, a făcut senzație cu blugii marca Philipp Plein, cu care s-a afișat, la prezentarea trofeului cucerit de Simona Halep la Roland Garro, eveniment desfășurat pe ”Arena Națională”, cu 20.000 de oameni în tribună.

Benny scos din sărite: „M-am uitat pe Instagramul Cristinei Neagu și mi-era rușine, frate!”
GSP.RO

Benny scos din sărite: „M-am uitat pe Instagramul Cristinei Neagu și mi-era rușine, frate!”

Horoscop 8 decembrie 2019. Vărsătorii își fac griji legate de bani
HOROSCOP

Horoscop 8 decembrie 2019. Vărsătorii își fac griji legate de bani