MENIU CAUTĂ
31 Iul. 2018 14:12

Începe demolarea stadionului din Ghencea. Suporterii au fost ultima oară în ”templu” | FOTO

Distribuie

Începe demolarea stadionului din Ghencea. Suporterii au fost ultima oară în ”templu”. Steliștii s-au întors în Ghencea! Membrii din "Old Boys 1947", o facțiune a galeriei steliste, au jucat un meci de fotbal pe arena de tradiție a roș-albaștrilor”.

”Am intrat pentru ultima oară în templu. Am jucat o miuță! Săptămana asta începe demolarea efectivă a stadionului, în perspectiva reconstruirii pentru Euro 2020. Să sperăm că totul va fi gata la timp”, a explicat Horia Enache, liderul Old Boys 47.

Zilele acestea, buldozerele vor pune la pământ stadinul Ghencea, ”bătrân” de 44 de ani. Fără meci disputat acolo de mai bine de trei ani, de la Steaua – Viitorul 4-1 (22 martie 2015), arena ajunsese într-un grad de degradare accentuat.

44 de ani de la inaugurarea stadionului Steaua. Ghencea este astăzi în paragină

Construcția stadionului Ghencea va începe în martie 2019 și va fi gata la începutul anului 2020 când Bucureștiul va organiza 4 meciuri de la Campionatul European.

Procesul de demolare în sine va dura aproximativ 4 luni.

De la 1 octombrie se dorește demararea lucrării noului stadion, cu prepararea fundației arenei, iar dacă timpul va permite, inclusiv turnarea ei. Dacă nu vor apărea complicații, din martie 2019 va începe construcția propriu-zisă.

Citește mai multe despre demolare și Steaua pe Libertatea.

Comentarii