De Viorel Tudorache,

Stiri Coronavirus - ultimele stiri despre epidemia de coronavirus

Astfel, și întâlnirea dintre România și Italia, programat pe 17 și 18 aprilie 2020 la Cluj, din play-off-ul Fed Cup a fost amânată, potrivit gsp.ro.

Decizia a fost anunțată de David Haggerty, președintele ITF, printr-o scrisoare trimisă către federații. Este a doua competiție majoră anulată din cauza epidemiei de coronavirus, după turneul de la Indian Wells.

Meciurile din play-off și turneul final vor fi reprogramate tot în 2020, după ce situația din Europa se va mai calma.

Chiar dacă nu ar fi anulată competiția, duelul dintre România și Italia ar fi incert, deoarece italienii au închis granițele țării.

România a mai trecut printr-o anulare, echipa de Cupa Davis urma să întâlnească săptămâna trecută la Piatra-Neamț formația similară a Chinei.

Din cauza carantinei impuse în țara din Asia, oficialii chinezi au anunțat că nu se vor mai prezenta și astfel, România merge mai departe fără să fi jucat vreun meci.

Citeşte şi:

Au spălat scara cu săpun și spirt de teama coronavirusului. Vecinii primului ieșean infectat s-au mobilizat

Coronavirus în România: Pro România vrea amânarea plății ratelor bancare, cu 90 de zile, PSD – scutirea de la plata contribuţiilor pentru firmele afectate

Liga Campionilor 2020, optimi de finală. Atletico a eliminat senzațional pe Liverpool, deținătoarea trofeului. PSG a trecut de Dortmund