Litigiu financiar stins cu «nişte cârpe»

V-aţi întâlnit cu George Copos să rezolvaţi problema?
Da, m-am dus cu preşedintele de la CFR Cluj, Mircea Bălaj, în biroul lui. Un arogant. Se făcea că nu ştie despre “problemă”. “Ce doriţi?”, ne-a întrebat. I-am spus că vrem toţi banii pe Dulca, nu doar cei 42.000 $ pe care-i plătise deja CFR-ului. N-a vrut. Când a văzut că dăm să plecăm, i-a strigat unui angajat: “Mai dă-le tot pe atât şi să nu-i mai văd pe aici!”. I-am zis că vrem toţi banii, adică încă 168.000 $. Ne-a ameninţat să nu ne punem cu el. Peste câteva zile, Mircea Bălaj a fost retrogradat de la funcţia de director economic, la regionala CFR Cluj, la cea de economist III. Nici scaun nu avea în birou!
În final, Rapidul a stins litigiul cu CFR?
La doi ani după ce a intervenit ANAF-ul şi a luat la verificat dosarul! Cei de la Rapid s-au înţeles cu noua conducere de la CFR. Au mai dat nişte bani, iar restul l-au achitat, în bătaie de joc, în echipament sportiv. Nişte cârpe, mizerii. Stilul de scârţar al lui Copos.
Cum comentaţi decizia luată de Curtea de Apel în “Dosarul transferurilor”?
Legea e lege, iar în ceea ce priveşte cazul Dulca, lucrurile au fost clare. Totuşi, nu-mi place că George Copos şi alţi oameni din fotbal au ajuns în închisoare. În ce mă priveşte, am vrut doar banii care i se cuveneau de drept lui CFR Cluj. Atât şi nimic mai mult.

Acte semnate de inexistentul Chung!Contractul ajuns la FRF din partea lui Pohang e semnat de “Kim Chung” (foto). “Mi-am dat seama că e făcătură. Semnătura acelui Chung era cu litere latine, iar coreeni folosesc litere arhaice chinezeşti. Nici să le tai mâna nu semnează altfel. În plus, reprezentanţii de la Pohang mi-au scris, indignaţi: «Nu există nimeni cu acest nume în clubul nostru. Am dori să ştim cine e persoana!»”, ne-a precizat Lăzăreanu.

120.000 $, în loc de 600.000 $

În urma transferului fotbalistului Dulca la Pohang Steelers din 1999, Rapid a depus la Federaţie un contract în valoare de 120.000 de dolari. Coreenii au demonstrat însă că le-au plătit giuleştenilor, în trei tranşe, suma totală de 600.000 de dolari. Concret, Pohang a achitat, mai întâi, 120.000 de dolari, apoi 150.000 de dolari şi, la final, alţi 330.000 de dolari.

Coreenii au achitat 600.000 $

Tomescu a strigat la giuleşteni

Pe baza actelor obţinute de Lăzăreanu, cazul Dulca s-a judecat la FFR: “Litigiul a ajuns la Comisia de Apel, unde preşedinte era regretatul Traian Tomescu (foto). S-a uitat pe hârtii, apoi a izbucnit, la adresa oficialilor Rapidului: “Bă, nesimţiţilor, daţi-le banii oamenilor! Nu vă e ruşine? Ce faceţi voi e golănie pe faţă! Apelul se respinge!”.

Unde a gafat «Baciul»

Avocatul Marcel Lăzăreanu a comentat condamnarea lui Gică Popescu (foto) la trei ani, o lună şi zece zile de închisoare în “Dosarul transferurilor”:
“S-a înfundat singur. Plătind o mare parte din bani, a recunoscut implicit că a greşit, însă în faţa instanţei a spus că e nevinovat. Dacă pleda vinovat, avea circumstanţe atenuante. Scăpa mult mai uşor”.

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul
GSP.RO

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul

Horoscop 21 februarie 2020. Balanțele se confruntă cu probleme în familie
HOROSCOP

Horoscop 21 februarie 2020. Balanțele se confruntă cu probleme în familie