MENIU CAUTĂ
16 Feb. 2009 20:04

Ioan Becali: „Îmi pare rău ca nu l-am bătut ca lumea pe Terzian”

Distribuie

0-126115-ioanbecali_mediafax56834.jpgLuni seară, în cadrul emisiunii "Acces Direct", la Antena 1, Ioan Becali a încercat să explice prin telefon incidentul violent pe care l-a avut cu Emanuel Terzian, vineri, în timpul talk-swoh-ului „Informaţia", de la televiziunea Sport.ro.

Fostul impresar nu a dat nicio secundă impresia că regretă comportamentul de mahala şi corecţia fizică aplicată moderatorului. „Îmi pare rău ca nu l-am bătut ca lumea, că nu l-am prins într-un loc mai ferit. Este un golan de cartier”, şi-a început tirada Becali.

În continuare, vărul lui Gigi Becali a încercat să justifice ieşirea necontrolată: „Nici la DNA nu am fost anchetat şi ţinut în teroare aşa cum a făcut acest individ (n.r. – Emanuel Terzian). Vă întreb pe dumneavoastră şi opinia publică pentru ce sunt vinovat? Pentru ce mă masacrează tot timpul? Au facut echipa puşcăriei cu mine fundaş central. Am făcut şi eu o ironie şi l-am scuipat pentru faptul că tot timpul mă invită la această emisiune. Mi-am rupt o oră din timpul meu, m-am bărbierit, m-am aranjat, trec  pe roşu, trec pe galben, trec pe linia de tramvai, m-am deplasat fără să fiu plătit şi Terzian trebuia să se comporte altfel. M-a tracasat toată emisiunea. Nu aveam cum să plec pur şi simplu. Eu sunt din Piprea. La noi se mai dau o palmă, un picior”, a mai spus Ioan Becali.

Vineri seară, fostul impresar şi-a ieşit din minţi când a fost luat la întrebări despre dosarul transferurilor, în care apare ca inculpat. Emanuel Terzian, moderatorul emisiunii, s-a arătat neîncrezător cu privire la corectitudinea actelor din transferul lui Paul Codrea (unde apare suma de 70.000 de dolari), moment în care Ioan Becali a început să-l înjure ca o moară stricată.

Vărul lui Gigi nu s-a limitat să înjure ca la uşa cortului, ci a trecut şi la corecţii fizice: şi-a scos lavaliera şi l-a plesnit de două ori în faţă pe moderator, după care transmisia a fost întreruptă. Mai mult, înainte de a părăsi studioul, Becali l-a scuipat în faţă pe prezentatorul TV.

Comentarii