4332-232703-ganea.jpgLucruri neplăcute din mariajul familiei Ganea continuă să iasă la iveală. În dosarul de divorţ înregistrat la Judecătoria Timişoara, la 31 august anul trecut, este anexat un act conform căruia Dana, cea care a înaintat acţiunea, a avut nevoie de opt zile de îngrijiri medicale. Acum, femeia locuieşte tot în oraşul de pe Bega, într-un apartament de 40 de metri pătraţi.

Firea vulcanică a “Ganezului” a lăsat urme şi în viaţa privată a acestuia. Dana, încă soţia fostului atacant al echipei naţionale, a înaintat prima cererea de divorţ, la 31 august anul trecut, la Judecătoria Timişoara. Printre actele depuse la dosar se află şi o adeverinţă care certifică faptul că femeia a avut nevoie de opt zile de îngrijiri medicale, după ce a fost bătută de soţul ei, Ionel.

La acea vreme, Dana Ganea locuia într-o casă din Dumbrăviţa, un cartier anexat Timişoarei, alături de copii, Ioana (13 ani) şi George (10 ani), iar Ionel se stabilise în Bucureşti. Cei doi s-au împăcat în cele din urmă, de dragul micuţilor, şi au făcut Sărbătorile de iarnă împreună.

Ar fi lăsat-o fără locuinţă

Luna trecută, Ionel Ganea a intentat divorţul, pentru că Dana avea de gând să redeschidă acţiunea la Timişoara. Înainte de această mutare, antrenorul secund de la Dinamo ar fi vândut casa din Timişoara şi a luat copiii la Bucureşti, lăsându- şi nevasta pe drumuri. Chiar şi aşa, cel mai probabil, procesul va fi mutat de la Judecătoria Buftea la cea din Timişoara, locul unde cei doi au avut ultimul domiciliu. În acest moment, Dana locuieşte cu chirie în oraşul de pe Bega, într-un apartament de 40 de metri pătraţi.

Citiţi în Libertatea de luni ce traume psihice suferă aceste femei în urma bătăilor

CTP s-a enervat după ce vloggerul Selly a făcut accident. Jurnalistul il ataca foarte dur: "Când dai 70.000 € pe o mașină înseamnă că..."
GSP.RO

CTP s-a enervat după ce vloggerul Selly a făcut accident. Jurnalistul il ataca foarte dur: "Când dai 70.000 € pe o mașină înseamnă că..."

Horoscop 16 decembrie 2019. Taurii pot avea parte de confruntări aprinse
HOROSCOP

Horoscop 16 decembrie 2019. Taurii pot avea parte de confruntări aprinse