Mergi direct la conținut »
Ionel Ganea, antrenor la CFR Cluj! Mișcări și în conducere
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Ionel Ganea, antrenor la CFR Cluj! Mișcări și în conducere

Ionel Ganea, antrenor la CFR Cluj! Mișcări și în conducere

Ionel Ganea, antrenor la CFR Cluj! Tehnicianul Toni Conceicao ar urma să fie demis după rușinea istorică din play-off-ul Europa League cu luxemburghezii de la Dudelange.

E a doua oară în ultimii 15 ani, după sezonul 2015-2016 când nu avem echipă în grupele vreunei competiții europene.

Rușinea clujenilor e istorică, poate peste rezultatele rușinoase ale dinamoviștilor.

86/87 Cupa Cupelor: 17 Nentori Tirana – Dinamo 1-0/2-1
97/98 UEFA: Knattspyrnufelag Reykjavik – Dinamo 2-0/2-1 

Ganea, liber de contract după despărțirea de ACS Poli Timișoara (L2) e varianta preferată de patronul Neluțu Varga, anunță Fanatik. Varianta a fost în picioare și după eșecul din manșa tur, însă Iuliu Mureșan ar fi reușit să mai aștepte.

Conform gsp.ro, și conducerea celor de la CFR va fi înlocuită, pregătindu-se duo-ul Cornel Șfaițer – președinte, Daniel Stanciu – director sportiv. Sfaițer a activat ultima dată în cadrul clubului FC Botoșani, în timp ce Daniel Stanciu vine după o aventură în străinătate, ocupând funcția de președinte al celor de la Hapoel Akko (Israel).

„Trebuie să analizăm foarte bine meciul, reprizele au fost diferite, în prima am jucat bine, ne-am creat ocazii. În a doua am pierdut acea minge aiurea, au marcat primul gol și meciul a devenit tot mai greu. Echipa din Luxemburg a fost mai bună și a meritat să se califice. Îi înțeleg pe suporteri, și-au dorit un alt rezultat. Cu toții suntem rușinați, eu personal mă simt rușinat. Trebuie să felicităm adversarul, noi în această seară nu am fost la nivelul dorit”, a declarat Toni Conceicao la interviurile de la final. 

”Calificarea e un lucru incredibil, încă nu ne vine să credem. Era doar un vis să facem asta, părea imposibil. Laud gestul fanilor adverși, care ne-au aplaudat. Nu este ușor, mai ales când echipa ta campioană este condusă la scor de neprezentare. La pauză i-am spus lui Sinani că nu mi-a plăcut cum a jucat. A dat o «dublă» după. Avem 8 fotbaliști care lucrează, mai au joburi pe lângă fotbal. Trebuie să găsim o soluție. Vom avea 3 meciuri pe săptămână acum, trebuie să își reducă programul pentru grupele Europa League„, a declarat Dino Toppmoller, antrenorul lui Dudelange.

 

Close
Închide
  Close