MENIU CAUTĂ
31 Aug. 2018 08:00

Ionel Ganea, antrenor la CFR Cluj! Mișcări și în conducere

Distribuie

Ionel Ganea, antrenor la CFR Cluj! Tehnicianul Toni Conceicao ar urma să fie demis după rușinea istorică din play-off-ul Europa League cu luxemburghezii de la Dudelange.

E a doua oară în ultimii 15 ani, după sezonul 2015-2016 când nu avem echipă în grupele vreunei competiții europene.

Rușinea clujenilor e istorică, poate peste rezultatele rușinoase ale dinamoviștilor.

86/87 Cupa Cupelor: 17 Nentori Tirana – Dinamo 1-0/2-1
97/98 UEFA: Knattspyrnufelag Reykjavik – Dinamo 2-0/2-1 

Ganea, liber de contract după despărțirea de ACS Poli Timișoara (L2) e varianta preferată de patronul Neluțu Varga, anunță Fanatik. Varianta a fost în picioare și după eșecul din manșa tur, însă Iuliu Mureșan ar fi reușit să mai aștepte.

Conform gsp.ro, și conducerea celor de la CFR va fi înlocuită, pregătindu-se duo-ul Cornel Șfaițer – președinte, Daniel Stanciu – director sportiv. Sfaițer a activat ultima dată în cadrul clubului FC Botoșani, în timp ce Daniel Stanciu vine după o aventură în străinătate, ocupând funcția de președinte al celor de la Hapoel Akko (Israel).

„Trebuie să analizăm foarte bine meciul, reprizele au fost diferite, în prima am jucat bine, ne-am creat ocazii. În a doua am pierdut acea minge aiurea, au marcat primul gol și meciul a devenit tot mai greu. Echipa din Luxemburg a fost mai bună și a meritat să se califice. Îi înțeleg pe suporteri, și-au dorit un alt rezultat. Cu toții suntem rușinați, eu personal mă simt rușinat. Trebuie să felicităm adversarul, noi în această seară nu am fost la nivelul dorit”, a declarat Toni Conceicao la interviurile de la final. 

”Calificarea e un lucru incredibil, încă nu ne vine să credem. Era doar un vis să facem asta, părea imposibil. Laud gestul fanilor adverși, care ne-au aplaudat. Nu este ușor, mai ales când echipa ta campioană este condusă la scor de neprezentare. La pauză i-am spus lui Sinani că nu mi-a plăcut cum a jucat. A dat o «dublă» după. Avem 8 fotbaliști care lucrează, mai au joburi pe lângă fotbal. Trebuie să găsim o soluție. Vom avea 3 meciuri pe săptămână acum, trebuie să își reducă programul pentru grupele Europa League„, a declarat Dino Toppmoller, antrenorul lui Dudelange.

 

Citește mai multe despre Ionel Ganea, Antrenor și CFR Cluj pe Libertatea.

Comentarii