MENIU CAUTĂ

Ionuț Lupescu nu are emoții la alegerile FRF: ”Voi câștiga din primul tur!”

Distribuie

Ionuț Lupescu nu are emoții la alegerile FRF: ”Voi câștiga din primul tur!”.

Au mai rămas două zile până la alegerile FRF, iar Ionuţ Lupescu se declară extrem de încrezător în şansele sale.

„Kaiserul” a spus că va câştiga din primul tur, urmând să obţină 65-70% din voturile celor 275 de membri afiliaţi.

„Eu sunt sigur că vom câştiga din primul tur. Spun asta după discuţiile pe care le-am avut cu membrii votanţi. Unii au fost mai timizi, alţii au fost ofensivi. Unii m-au privit în ochi, alţii nu. Eu sunt pesimist şi zic că voi obţine 65-70% din voturi. Colegii sunt mai optimişti”, a spus Lupescu la Digi Sport.

Ionuț Lupescu: ”Știu pe cine vreau să numesc secretar general”

”Kaiserul” a continuat: ”Mi se părea normal să se anunţe cine votează, iar fiecare dintre candidaţi să primească un mail de la FRF în care să se zică la ce oră, când şi unde au loc alegerile. Eu nu am fost informat de nimic”

În ceea ce-l privește pe viitorul secretar general al FRF, Lupescu a precizat: ”Eu ştiu pe cine vreau să numesc secretar general, dar nu vreau să spun cine e. Nu am de ce să spun numele, încă nu am câştigat alegerile. Nu se face campanie cu secretarul general, nici Ceferin când a venit la UEFA nu a făcut aşa. Acel om care va fi secretar general este un bun profesionist. Pot spune că nu va fi Prunea, că nu va fi Balaj, nici Kassai, Bodescu, Vişan, Sandu sau Puşcaş”.

La alegerile pentru președinția Federației Române de Fotbal vor participa patru candidați: Ionuț Lupescu, Răzvan Burleanu, Marcel Pușcaș și Ilie Drăgan, notează Mediafax.


CITEȘTE ȘI: Implicarea politicului în alegerile de la FRF. Lupescu merge cu Dragnea, Popescu a mizat pe Ponta. Culise din 2014

Citește mai multe despre Ionuţ Lupescu și FRF pe Libertatea.

Comentarii