De Ciprian Iana,

Cum următorul modul pentru Licența Pro va fi organizat de FRF peste doi ani, Ionuț Luțu urmează să fie trimis de Gigi Becali la Federația de Fotbal din Republica Moldova pentru a-și lua licența într-un timp mai scurt.

Astfel, Ionuț Luțu, care sâmbătă va împlini 44 de ani, va urma exemplul finului lui Gigi Becali, Mirel Rădoi, care în 2015 a fentat FRF, mergând la cursurile de antrenori la Federația de Fotbal din țara vecină.

“Nu știu când o să ia licența Luțu. Se duce în Moldova și ia licența. Și gata. Ce mare lucru!”, a clamat Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera a vorbit și despre termenul în care Ionuț Luțu va fi instalat antrenor principal la FCSB.

“Luțu nu e încă de Steaua (n.r. – FCSB). Când o să fie? Doi, trei, cinci ani, vedem. Deocamdată, nu poate. Aici e pe fapte”, a decretat omul de afaceri.

În ultima perioadă, Gigi Becali l-a tot evaluat pe tehnicianul Ionuț Luțu, declarând despre acesta, pe 5 iunie, la prezentarea antrenorului Bogdan Andone: “Am vrut să-l pun pe Luțu, să sape și el la vie. Dar a zis că nu e gata, că nu e pregătit. Luțu nu știe să sape bine, nu știe să stropească. Ce, mi-e rușine? Fur ceva dacă-l pun pe Luțu? O să-l vedeți pe Luțu în câțiva ani. O să fie piatra cea mai tare, dar încă nu e pregătit”.

În prezent, Ionuț Luțu are Licența A, care îi permite să fie secund. El și-a făcut practica la grupele de copii și juniori ale clubului bucureștean.

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte
GSP.RO

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte

Horoscop 21 noiembrie 2019. Capricornii au tendința să fie mai duri cu cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 21 noiembrie 2019. Capricornii au tendința să fie mai duri cu cei din jur