MENIU CAUTĂ
13 Iun. 2018 08:24

Ionuț Negoiță, pus la zid din interiorul clubului Dinamo: ”Râd și curcile de noi!”

Distribuie

Ionuț Negoiță, pus la zid din interiorul clubului Dinamo: ”Râd și curcile de noi!”. Patronul clubului Dinamo a anunțat recent că a vândut acțiunile. De fapt, le-a dat unui apropiat, dar tot Negoiță conduce din umbră.

George Drăghia este „patron' la Dinamo cum este și Vasi Geambazi la FCSB. Doar în acte.

'Avem un nou patron, să-i spun așa. Îl știu foarte bine, este un băiat extraordinar… Haideți, mă faceți să râd, ce Doamne, iartă-mă! Râd și curcile de noi!

Este o chestie pe care domnul Negoiță a hotărât-o, îi respectăm decizia, ăsta este bugetul pentru sezonul viitor. Să sperăm că Bratu și Dănciulescu vor face un lot cât mai bun și că vor salva ce mai este de salvat', a spus Lupu.

Ionuț Negoiță, pus la zid din interiorul clubului Dinamo: „Știi ce frumos dansezi la nuntă când te duci și nu plătești darul?'

Aducerea lui Mircea Axente, un jucător bătrân și fără cine știe ce CV, nu e o problemă din punctul de vedere al lui Lupu. 'Eu merg pe principiul că atâta vreme cât un antrenor își dorește un jucător anume și-l primește, atunci noi ceilalți nu avem ce comenta.

Știți ce frumos dansezi la nuntă când te duci și nu plătești darul? Cam așa a jucat Dinamo în play-out. Va fi o presiune pe ei, va fi normal. Vor reveni și spectatorii la stadion, vor și pierde, și când vor începe să te huiduie fanii, le vor tremura picioarele.

Fanii n-au venit în play-out pentru că nu au avut cu cine, dar la anul vom juca iar cu Steaua, Craiova, CFR Cluj, așa că ușor-ușor vor reveni spectatorii', a mai spus Lupu, la Digi Sport.


CITEȘTE ȘI:

VIDEO EXCLUSIV/ Valentina Pelinel și Patrick Borcea fac afaceri împreună. Nimic nu se întâmplă fără știrea lui Cristi!'

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, marți, 13 noiembrie 2018
Loading...
Comentarii