MENIU CAUTĂ
13 Iun. 2018 08:24

Ionuț Negoiță, pus la zid din interiorul clubului Dinamo: ”Râd și curcile de noi!”

Distribuie

Ionuț Negoiță, pus la zid din interiorul clubului Dinamo: ”Râd și curcile de noi!”. Patronul clubului Dinamo a anunțat recent că a vândut acțiunile. De fapt, le-a dat unui apropiat, dar tot Negoiță conduce din umbră.

George Drăghia este „patron” la Dinamo cum este și Vasi Geambazi la FCSB. Doar în acte.

”Avem un nou patron, să-i spun așa. Îl știu foarte bine, este un băiat extraordinar… Haideți, mă faceți să râd, ce Doamne, iartă-mă! Râd și curcile de noi!

Este o chestie pe care domnul Negoiță a hotărât-o, îi respectăm decizia, ăsta este bugetul pentru sezonul viitor. Să sperăm că Bratu și Dănciulescu vor face un lot cât mai bun și că vor salva ce mai este de salvat”, a spus Lupu.

Ionuț Negoiță, pus la zid din interiorul clubului Dinamo: „Știi ce frumos dansezi la nuntă când te duci și nu plătești darul?”

Aducerea lui Mircea Axente, un jucător bătrân și fără cine știe ce CV, nu e o problemă din punctul de vedere al lui Lupu. ”Eu merg pe principiul că atâta vreme cât un antrenor își dorește un jucător anume și-l primește, atunci noi ceilalți nu avem ce comenta.

Știți ce frumos dansezi la nuntă când te duci și nu plătești darul? Cam așa a jucat Dinamo în play-out. Va fi o presiune pe ei, va fi normal. Vor reveni și spectatorii la stadion, vor și pierde, și când vor începe să te huiduie fanii, le vor tremura picioarele.

Fanii n-au venit în play-out pentru că nu au avut cu cine, dar la anul vom juca iar cu Steaua, Craiova, CFR Cluj, așa că ușor-ușor vor reveni spectatorii”, a mai spus Lupu, la Digi Sport.


CITEȘTE ȘI:

VIDEO EXCLUSIV/ Valentina Pelinel și Patrick Borcea fac afaceri împreună. ”Nimic nu se întâmplă fără știrea lui Cristi!”

Citește mai multe despre Ionut Negoita, Dinamo și patron pe Libertatea.

Comentarii