MENIU CAUTĂ
25 Aug. 2018 15:48

Ionuț Popa a făcut show după UTA – Ripensia 2-1. ”Mi se fâlfâie”. Cum arată fiica antrenorului / GALERIE FOTO

Distribuie

Ionuț Popa a făcut show după UTA - Ripensia 2-1. ”Mi se fâlfâie”. Antrenorul gazdelor a avut contre cu arbitrul partidei. Au urmat declarații spumoase ale lui ”Popică”, la conferința de presă.

Ionuț Popa se află în război cu arbitrii în acest debut stagional din Liga 2. După ce în deplasările de la Daco – Getica București (înfrângere cu 2-0) și Dacia Unirea Brăila (scor 0-0) a înfierat arbitrajul, la victoria 2-1 de pe teren propriu cu Ripensia Timișoara, antrenorul celor de la UTA a fost la un pas de a se lua de gât cu arbitrul Rareș Vidican, din Satu Mare. Cei doi au fost feriți de o încăierare de reprezentanții firmei de pază de la stadionul 'Motorul', din Arad.

'Nu mă pricep la fotbal și la arbitraj!'

Motivul reproșurilor lui Ionuț Popa l-a constituit penalty-ul din care Ripensia a egalat înainte de pauză. Arădenii cu considerat joc periculos la duelul dintre Benga și Dumiter și ar fi dorit acordarea unei lovituri libere indirecte în favoarea timișorenilor. 'Nu am avut vreun conflict cu arbitrul. I-am spus că nu mă pricep la fotbal, nici la arbitraj. Nu m-a lămurit că el s-ar pricepe, după ce explicații am primit', a fost remarca hâtrului tehnician al arădenilor.

'I-am spus președintelui de la Iași că mi se fâlfâie'

UTA joacă în runda următoare la Timișoara, cu ACS Poli. Întrebat cum vede înlocuirea lui Ionel Ganea de pe banca alb-violeților cu Petre Vlătănescu, tocmai după o victorie (n.r. – 3-2 pe terenul Ripensiei), Ionuț Popa a declarat în stilu-i caracteristic: 'Eram la Poli Iași, am învins Petrolul cu 3-1 și am fost dat afară pentru că i-am răspuns președintelui de la Iași că mi se fâlfâie. Nu știu dacă lui Ganea i se fâlfâie de Birlică (n.r. – președinte ACS Poli), nu aș putea să vă spun…'.

Culise
*Daniel Vădrariu (UTA) s-a ales cu o arsură din cauza gazonului sintetic de pe Motorul.
*Beatrix Onodi, o suporteră care a împlinit 18 ani, a primit din partea clubului UTA o minge cu autograf. Directorul general Codru Grădinariu i-a înmânat cadoul în pauza meciului.
*'Facem cadouri și pierdem puncte. Așa s-a întâmplat și cu ACS Poli, dar și astăzi, într-un moment în care controlam jocul', a declarat Ciprian Urican, antrenorul lui 'Ripi'.
*Roș-albii de pe Mureș au fost susținuți în partida cu Ripensia și de un grup de suporteri veniți în concediu din Germania.
*Fanii 'Bătrânei Doamne' pot urmări conferința de presă pe un ecran amplasat în curtea stadionului.

Fiica lui Ionuț Popa

Fani din Stuttgart ai echipei UTA 

Comentarii