Mergi direct la conținut »
IPOTEZĂ ŞOCANTĂ apărută la un an de la moartea lui Costică Ştefănescu
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > IPOTEZĂ ŞOCANTĂ apărută la un an de la moartea lui Costică Ştefănescu

IPOTEZĂ ŞOCANTĂ apărută la un an de la moartea lui Costică Ştefănescu

Astăzi se împlineşte un an de când Costică Ştefănescu, fostul căpitan al Craiovei Maxima şi al naţionalei României, a trecut în nefiinţă.

Ilie Balaci (57 de ani), fostul coleg şi prieten al lui Costică Ştefănescu, refuză şi astăzi să creadă că legendarul căpitan din Bănie şi-a pus capăt zilelor. ”Am fost la Costică aproximativ cu două săptămâni înainte de a pleca, dacă nu mă înşel, în Arabia Saudită. Am vorbit cu el şi nu arăta deloc a om bolnav.

În spital, slăbise, dar nu mai mult de 10 kile. Vorbeam cu el în rezerva lui, de la etajul 5 (n.r. – la Spitalul Militar din Bucureşti). Vorbeam cu el de toate, îmi povestea că nu poate să mănânce, că are dureri. A venit fata aia (n.r. – infirmiera) să-i aducă de mâncare, i-a adus un bol cu supă, dar Costică a refuzat-o, că nu avea poftă.

I-am zis că fac trei minute până la Mariott, că mă duc să-i iau ceva. Spunea că la Eforie se uita pe meniu, doar-doar i s-ar face poftă de ceva, dar ce privea, parcă de aia îi era mai scârbă. El era marcat de faptul că ştia de boală. Şi atunci nu mai avea chef de nimic. Mai departe, ţin pentru mine, că mi-e greu să vorbesc…

Nu cred că Ştefănescu s-a sinucis! Cum nici de Mitică Vişan nu cred! Ceva s-a întâmplat, ceva l-a determinat să ajungă cum a ajuns! Poate că a fost otrăvit, poate că plantele care îi erau date sub formă de ceaiuri nu i-au priit… Îi putem spune cum vrem, dar numai prost n-a fost. Cineva, însă, l-a convins să facă acel tratament.

Mi-e greu să cred că a avut atâta sânge în el, încât să se uite în jos şi să se arunce! Am înţeles că arăta ca un mort frumos, că n-avea nimic rupt, nu se vedea nimic pe faţa lui, deşi au fost cinci etaje până la pământ”, a declarat Ilie Balaci, la postul de radio Sport Total FM.

Potrivit variantei oficiale, Costică Ştefănescu s-a sinucis pe 20 august 2013, aruncându-se de la balconul de la etajul 5 al Spitalului Militar din Bucureşti, unde era internat cu diagnosticul de cancer pulmonar.

Close
Închide
  Close