Mergi direct la conținut »
Simona Halep, case la mare și la munte! Își face vilă la Bușteni, lângă Bute?
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Simona Halep, case la mare și la munte! Își face vilă la Bușteni, lângă Bute?

Simona Halep, case la mare și la munte! Își face vilă la Bușteni, lângă Bute?

Simona Halep (22 de ani), locul 3 WTA, a semnat un contract de sponsorizare cu firma Dedeman. Cele două părţi au fost foarte secretoase cu privire la termenii contractuali, dar surse din jurul producătorului de materiale de construcții au dezvăluit că îi vor construi Simonei o casă pe terenul primit de sportivă de la primarul din Bușteni, Emanoil Savin (500 de metri pătrați). Altfel, după proprietățile deținute la malul mării, Simona se va împroprietări și cu o vilă la munte. La Bușteni are pământ și pubilistul Lucian Bute, dar și antrenorii Anghel Iordănescu și Mircea Lucescu.

Simona Halep atrage tot mai mulţi sponsori. După ce românca a ajuns pe locul 3 WTA, firmele potente financiar au început să roiască în jurul ei. Astăzi, Simona a semnat un contract de sponsorizare cu cel mai mare retailer de materiale de construcţii din România.

Oficial, cei de la Dedeman vor începe campania pe 1 august, iar sponsorizarea constă în construirea unui teren de tenis pentru fiecare magazin deschis.

Anul acesta se vor construi 3 terenuri de tenis, urmând ca în 2015 să se mai construiască alte 10. Terenurile vor fi administrate de Federaţia Română de Tenis, fiecare teren le va scoate celor de la Dedeman 35.000 de euro din buzunar.

Simona Halep şi patronul Dedeman nu au vrut să discute despre costurile acestui parteneriat, dar surse din cadrul Dedeman ne-au spus că pe terenul pe care Simona Halep l-a primit la Breaza îi vor construi o casă de vacanţă.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close