Mergi direct la conținut »
Italienii sunt siguri: ”El e noul Adrian Mutu!”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Italienii sunt siguri: ”El e noul Adrian Mutu!”

Italienii sunt siguri: ”El e noul Adrian Mutu!”

Presa din Italia îl compară pe atacantul echipei CSU Craiova, Andrei Ivan (19 ani), cu Adrian Mutu și-l consideră un viitor star, informează dolce-sport.ro.

Italienii de la Tuttomercatoweb îl consideră pe jucătorul Craiovei drept „noul star al României” şi îl compară cu Adrian Mutu.

”Andrei Ivan, noul talent al României. Este un jucător ale cărui calităţi pot fi îmbunănăţite, poate creşte atât din punct de vedere tehnic, cât şi fizic. Este dificil de marcat de către fundaşi şi are o puternică lovitură de cap. Viteza este însă punctul lui forte, iar când are mingea la picior devine un coşmar pentru apărările adverse. Ultimul lucru de pe listă, deţine calităţi balistice: un şut bun, puternic şi precis. Pe scurt, e prototipul atacantului modern. Nu e o coincidenţă că echipe mari ale Europei sunt ochii pe el. Cluburi din Italia şi Anglia au demarat deja discuţiile pentru cel care este considerat drept noul star al fotbalului din România”, au scris jurnaliştii italieni.

Despre Andrei Ivan, presa spaniolă a notat că s-ar fi aflat pe radarul celor de la Barcelona, iar Espanyol, în perioada în care echipa era condusă de Costel Gâlcă, a încercat să-l transfere. AS Monaco (Franţa), Sampdoria, Torino sau Fiorentina (Italia), Reading şi Norwich (Angşia) şi-au manifestat, de asemenea, interesul pentru jucătorul în vârstă de 19 ani.

Close
Închide
  Close