Mergi direct la conținut »
Ivan Patzaichin stă acasă de Crăciun: "Nu-mi place să plec din țară!"
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Ivan Patzaichin stă acasă de Crăciun: "Nu-mi place să plec din țară!"

Ivan Patzaichin stă acasă de Crăciun: „Nu-mi place să plec din țară!”

Ivan Patzaichin, 69 de ani, este un tip care iubește tradițiile românești. Fostul mare canoist iubește să petreacă Crăciunul și Revelionul în România, alături de familie.

De Ciprian Iana,

După ce, în ultima lună, a avut „deplasări în interes de serviciu” la Valencia (Spania) și, mai apoi, la Paris (Franța), Ivan Patzaichin anunță că nu mai pleacă din țară până în 2019.

„De Crăciun și de Revelion stau acasă, împreună cu familia. Nu-mi place să plec din țară în această perioadă specială a anului”, a declarat, pentru Libertatea, „Amiralul” flotei românești.

Ivan Patzaichin va organiza o competiție de bărci la Paris

Până de sărbători, Patzaichin a fost la Tulcea, unde a lucrat la atelierul său la noile bărci pe care le va lansa la apă anul viitor. „Am fost la atelier, la Tulcea. Pregătim bărcile pentru 2019”, spune Patzaichin, care are în plan să organizeze o competiție, în luna aprilie, la Paris, în campania „Flotila România Centenar’, un proiect de promovare a României în Europa.

„Am discutat cu factorii de decize locali. Suntem încă în tratative, dar cred că se va rezolva. Singura problemă o reprezintă vremea. Mai precis, este important ca la începutul lui aprilie, când vrem să programăm competița, nivelul fluviului Sena să nu fie crescut”, a precizat fostul sportiv de performanță.


Interviu cu omul care își reproșează accidentarea Cristinei Neagu: „Tehnologic, mă simt vinovat!”

Close
Închide
  Close