Mergi direct la conținut »
Joao Souza, suspendat de Tennis Integrity Unit pentru corupție. Prins în flagrant de două ori într-o lună
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Joao Souza, suspendat de Tennis Integrity Unit pentru corupție. Prins în flagrant de două ori într-o lună

Joao Souza, suspendat de Tennis Integrity Unit pentru corupție. Prins în flagrant de două ori într-o lună

Jucătorul brazilian Joao Souza, 30 de ani, aflat momentan pe locul 422 ATP, a fost suspendat de către Federația Intenațională de Tenis. 

Joao Souza a primit interzis să mai participe la turnee de tenis, fie că vorbim despre competiții ATP sau de către întreceri ITF, după ce a fost prins în ”ofsaid” de două ori într-o singură lună. 

Prima oară, Tennis Integrity Unit (TIU) l-a suspendat pentru corupție pe 29 martie 2019, dar sentința a fost anulată pe 8 aprilie, după ce jucătorul a făcut apel. TIU a revenit și i-a reactivat suspendarea, după ce a obținut ”probe ulterioare”.

Organizația cu sediul la Londra nu și-a motivat decizia, așa cum procedează de obicei, dar precizează că Souza nu are voie să facă recurs împotriva actualei decizii.

Se pare că Joao Souza a fost prins trucând meciuri, cel mai probabil pentru câștiguri la pariuri. Sud-americanul a fost pe cea mai bună poziție a carierei în 2015, locul 69 în lume.

Citește și:

Jucătorul de tenis Alexandru Carpen a fost suspendat pe viață pentru trucare de meciuri. Câștigase 7 turnee. Reacția FRT

 

 
 
Close
Close
Închide