De Daria Maria Diaconu,

John McEnroe este de părere că jocul Simonei Halep a progresat foarte mult grație colaborării pe care sportiva o are cu Darren Cahill.

„Evident, parteneriatul dintre Simona Halep și Darren Cahill a fost prolific. Nu știu exact de ce s-a încheiat atunci, dar acum lucrează iar împreună și asta e foarte important pentru ea. problema ei nu este sub nicio formă una fizică, cred că are nevoie să se simtă confortabil mental. La nivel psihic a avut niște minusuri, dar Darren o echilibrează. Știu că cei doi au discutat mult și anul trecut, Darren fiind prezent la turneele de Grand Slam în poziția de comentator. Cred că el a încercat să o ajute și în acea perioadă și acum au decis să reia colaborarea. Nu a fost ceva surprinzător, cred că prezența lui o va ajuta foarte mult”, a afirmat John McEnroe, potrivit ziare.com.

Darren Cahill, alături de Simona Halep

Marele campion american a afirmat că Simona Halep a fost ajutată de Darren Cahill și în ceea ce privește schimbarea atitudinii pe care a avut-o la unele meciuri.

„Când câștigi un turneu, crezi mai mult în tine. în plus, a învățat să nu lase negativitatea să îi mai stea în cale, așa cum se întâmpla în trecut. Nu știu cât de mult o costa să se enerveze, dar e dificil să mai evoluezi la nivelul maxim în momentul în care mintea e ocupată cu gânduri negative. Aici a ajutat-o Cahill foarte mult și astfel a devenit multiplă câștigătoare de Grand Slam-uri”, a mai spus John McEnroe.

FOTO: EPA

Citeşte şi:

Mioara Comana, despre cazul elevilor intoxicați la Liceul German din Arad. „Am aflat cu stupoare că și personalul auxiliar ajunsese cu aceleași simptome la UPU”

„Medicii nu ne mai primesc, de teama consecințelor”, spun reprezentanții KRKA. „Mai multe companii Big Pharma sunt foarte îngrijorate”

Fals medic la Predeal. În realitate este IT-ist și îi ținea locul soției la cabinet

Ce faceau in castel Ilie Năstase si Albert de Monaco. Prințul mereu ii spunea: «Dacă află tata, ne omoară pe amândoi!»
GSP.RO

Ce faceau in castel Ilie Năstase si Albert de Monaco. Prințul mereu ii spunea: «Dacă află tata, ne omoară pe amândoi!»

Horoscop 17 februarie 2020. Scorpionii se focusează pe sfera sentimentală
HOROSCOP

Horoscop 17 februarie 2020. Scorpionii se focusează pe sfera sentimentală