Mergi direct la conținut »
Englezul Jordan Mustoe a semnat cu Dinamo până în vara lui 2020
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Englezul Jordan Mustoe a semnat cu Dinamo până în vara lui 2020

Englezul Jordan Mustoe a semnat cu Dinamo până în vara lui 2020

Ajuns luni în România, Jordan Mustoe a semnat cu Dinamo abia azi, în Antalya, acolo unde a plecat în cantonament cu echipa lui Mircea Rednic. Angajamentul e valabil până în vara lui 2020.

Fotbalistul britanic a trecut fără probleme vizita medicală de joi, iar temerile roș-albilor legate de o accidentare mai veche a fundașului stânga, la gleznă, au fost spulberate.

Jordan Mustoe, legitimat ultima dată la SJK Seinajoki, în Finlanda, a postat prima poză cu tricoul lui Dinamo pe un site de socializare. Lângă el, agentul care l-a reprezentat la discuțiile cu ”câinii”, Laurette Nogo.

150.000 de euro este cota de piață a lui Jordan Mustoe, conform Transfermarkt.

”Mișcările” de la Dinamo. Pleacă Salomao?

Dinamo și Antwerp au ajuns la acord pentru transferul definitiv al mijlocașului belgian Reda Jaadi, 23 de ani, la clubul din Ștefan cel Mare. În aceste condiții, nu e exclus ca portughezul Salomao să fie lăsat să plece.

Mijlocașul francez Kevin Krans, 25 de ani, și goalkeeper-ul irlandez Sean McDermott, 25 de ani, sunt cu roș-albii în cantonament.

Sergiu Hanca – la MKS Cracovia, Mihai Popescu – la St. Mirren, Robert Moldoveanu – la Petrolul Ploiești, Mihai Neicuțescu – la Chindia, Andrei Tîrcoveanu a ajuns la Viitorul, Vlad Olteanu – la ASU Poli Timișoara și Sergiu Popovici – la Hermannstandt sunt mișcările de la Dinamo.

Transferurile din Liga 1 în iarna lui 2019. Eric a semnat cu Viitorul

Close
Închide
  Close