MENIU CAUTĂ
05 Mar. 2018 16:50

Jose Mourinho, analist în Rusia pe perioada CM 2018. ”Aștept cu nerbădare să particip la Cupa Mondială”

Distribuie

Jose Mourinho, analist în Rusia pe perioada CM 2018. ”Aștept cu nerbădare să particip la Cupa Mondială”.

Jose Mourinho nu va avea vacanţă pe durata Cupei Mondiale din Rusia. Managerul clubului Manchester United va fi analistul postului Russia Today, şi, conform unui comunicat al postului de televiziune, 'va da o perspectivă unică acestei competiţii'.

Mourinho va avea cartierul general la Moscova, pe toată durata competiţiei iar analizele sale vor fi difuzate în toate ţările în care emite postul acuzat de propagandă pentru Kremlin.

„Sunt foarte fericit sa intru in echipa de la RT. Aştept cu nerăbdare să particip la Cupa Mondială din Rusia în această vară şi să împărtăşesc perspectivele mele cu toţi cei care urmăresc RT”, a declarat Jose Mourinho.

Jose Mourinho, ajutat de Peter Schmeichel

De două ori câştigător al Ligii Campionilor, Jose Mourinho va avea alături de el în studioul RT o legendă a lui Manchester United, fostul portar danez Peter Schmeichel, cel care a devenit parte a echipei RT la sfârşitul anului 2017.

Schmeichel a câştigat cinci titluri în Premier League, trei Cupe ale Angliei şi o Cupă a Campionilor, în timpul carierei sale la United. La toate acestea se adaugă titlul european, cucerit în 1992 cu Danemarca.

Campionatul Mondial de Fotbal 2018 va fi cea de-a 21-a ediţie a Campionatului Mondial de Fotbal şi va avea loc în Rusia, notează Mediafax.


CITEȘTE ȘI: Fostul internațional Marcel Răducanu, internat în spital, cu dureri la coloana vertebrală. 'O să-mi facă injecție în măduvă'

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 11 decembrie 2018
Loading...
Comentarii