MENIU CAUTĂ
14 Mar. 2018 12:09

Juniorul Radu Drăgușin, la Juventus Torino. Campioana Italiei a plătit 250.000 de euro pe căpitanul naționalei U16

Distribuie

Juniorul Radu Drăgușin, la Juventus Torino. Campioana Italiei a ajuns la un acord cu clubul bucureştean Regal Atletico Madrid pentru transferul căpitanului selecționatei Under 16.

„Am fost marţi la jocul României cu Italia (n.r. naţionalele U16 contra U15, scor 1-0 pentru români) şi am discutat şi cu Cosmin Contra. Mi-a spus că e al patrulea meci al respectivei reprezentative pe care îl vede şi că şi lui îi place foarte mult Drăguşin. Vă spun că a jucat senzaţional. Este un caracter deosebit, are o seriozitate extraordinară şi toate acestea la un loc mă fac să cred că va ajunge în top. Este foarte aproape, nu aproape, foarte aproape de Juventus Torino.

S-a făcut o ofertă pentru el clubului Regal Bucureşti, de care aparţine. Deocamdată el nu se poate transfera până în vară, când se deschide perioada”, a precizat la Digi Sport Matinal Florin Manea, cel care îi reprezintă interesele tânărului fotbalist român. 

De altfel, Radu a fost în probe la Juventus, unde a jucat în câteva meciuri amicale la categoria sa de vârstă.

Radu Drăguşin va ajunge la Juventus pe 1 iulie în schimbul a 250.000 de euro. Dar suma ar creşte în funcţie de realizările fotbalistului.

Radu Drăgușin joacă fundaș central și are 1,90 metri înalțime

Între impresarii Florin Manea şi Anamaria Prodan s-a iscat un adevărat scandal în această iarnă. Soţia lui Reghecampf afirmă că este mandatată de clubul Regal să trateze transferul, în timp ce Manea prezintă şi el documente conform cărora este singurul care poate negocia mutarea căpitanului U16.

Regal Atletico Madrid a vândut o echipă întreagă în urmă cu un an celor de la CSA Steaua, trupa care termina junioratul. O echipă valoroasă, care conduce în clasamentul Ligii a 4-a, cu 3 puncte peste Academia Rapid.


Citește și: Stephen Hawking a murit. Fizicianul avea 76 de ani

Loading...
Comentarii