MENIU CAUTĂ
12 Ian. 2018 15:22

Junior Morais este optimist: ”Cu Lazio, avem șanse. Se va juca de la egal la egal”

Distribuie

Junior Morais este optimist: ”Cu Lazio, avem șanse. Se va juca de la egal la egal”

FCSB va întâlni pe Lazio Roma în '16'-imile de finală din Liga Europa, într-o dublă ce se va disputa pe 15 februerie, la București, respectiv pe 22 februarie, la Roma.

Fundașul brazilian de la FCSB Junior Morais crede că echipa sa are șanse de calificarea în turul următor al competiției europene, cu toate că va întâlni un adversar de calibru.

„Trebuie să ne concentrăm mai mult ca să putem lua titlul. Este mai dificil să luăm campionatul decât să trecem de Lazio pentru că vor fi mai multe meciuri. Cu Lazio avem șanse, se va juca de la egal la egal și putem să scoatem un rezultat bun', a declarat Junior Morais într-o conferință de presă.

Fotbalistul de 31 de ani a adăugat: „Trebuie să facem meciuri bune și să trecem mai departe. Nu avem coșmaruri cu ei, îi respectăm. Lazio este o echipă mare, la fel ca Steaua. Campionatul în Italia nu s-a oprit, sunt în fața noastră cu pregătirile, noi o să avem doar două meciuri până la dubla cu ei”.

Junior Morais, impresionat de Denis Alibec

Junior Morais a vorbit și despre Denis Alibec, fotbalist care se pregătește exemplar în această perioadă.

„Denis a jucat foarte puţin în ultimele şase luni, însă s-a gândit foarte bine la ce s-a întâmplat. L-am văzut zilele astea, munceşte foarte bine, vorbeşte foarte puţin. Mă bucur pentru el şi sper să ne ajute cât mai mult”, a precizat Morais.

Despre relația cu patronul Gigi Becali, fotbalistul a precizat: 'Nu mă supără ce zice domnul Becali. La Steaua va fi mereu presiune, Steaua este o echipă mare. Toată lumea vorbeşte despre Steaua. Aici trebuie să fii mereu pe primul loc, aici vin cei mai bun jucători, sunt cele mai bune salarii şi atunci trebuie să câştigi mereu şi să fii pe primul loc'.

Acesta a adăugat că a depus actele pentru a căpăta cetățenia română și, eventual, a juca pentru naționala României. „Am depus actele și astept. Dacă nu, o să fiu suporter”,  a spus Morais.


CITEȘTE ȘI: România, în preliminariile Campionatului Mondial de handbal masculin 2019. România a surclasat Italia. Vineri, cu Insulele Feroe

Loading...
Comentarii