De Daria Maria Diaconu,

Întrebată ce părere are despre reluarea colaborării dintre Simona halep și antrenorul australian Darren Cahill, Justine Henin a spus:

„Da. Nu sunt foarte surprinsă să aud asta, fiindcă sunt de părere că au lucrat foarte bine în trecut împreună. Cu siguranță a dovedit că poate fi în vârf, că poate fi periculoasă. Sunt o mare fană a Simonei, a felului în care joacă. Este isteață și poate avea un joc foarte fizic. A avut parte de câteva probleme fizice acum un an și ele cu siguranță nu au ajutat. Nu a fost ușor pentru ea după ce a câștigat Roland-Garros, însă apoi ne-a surprins cu o revenire la același nivel la Wimbledon. Acum va trebui să fim atenți la ea cu certitudine, iar eu sunt fericită că e așa”.

Simona Halep, în timpul unui antrenament la Australian Open

Justine Henin a vorbit și despre posibilitatea ca Simona Halep să câștige un turneu de Grand Slam pe suprafețe de hard, mai rapide.

„Da. Sigur, iarba s-a schimbat mult în ultimii ani. Nu se mai joacă pe iarbă la fel ca în urmă cu 15-20 de ani. Pericolul este că uneori devine un pic prea pasivă pe suprafețele care sunt mai rapide. Până și terenurile de hard cred că sunt mai lente decât în trecut, deci are timp să-și organizeze jocul și să preia controlul punctelor. Pe zgură știe cum să alunece, știe cum să joace și își poate schimba ritmul mult, ceea ce o ajută. Cred însă că nici terenurile de hard nu sunt o problemă pentru ea”, a afirmat marea campioană, citată de Eurosport.

Justine Henin, în vârstă de 38 de ani, are în palmares șapte titluri de mare șlem.

Citeşte şi:

Poliția va face verificări în cazul statuetei „Venus de Piatra Neamț”. Arheologii nu au anunțat descoperirea artefactului, deși erau obligați prin lege

Donald Trump: ”Iranul pare că dă înapoi. Voi cere NATO să se implice mai mult în Orientul Mijlociu”. Noi sancțiuni pentru Teheran

Georgică Severin, șeful Radioului public, își caută bufetier personal! Care este fișa postului

Ce faceau in castel Ilie Năstase si Albert de Monaco. Prințul mereu ii spunea: «Dacă află tata, ne omoară pe amândoi!»
GSP.RO

Ce faceau in castel Ilie Năstase si Albert de Monaco. Prințul mereu ii spunea: «Dacă află tata, ne omoară pe amândoi!»

Horoscop 17 februarie 2020. Scorpionii se focusează pe sfera sentimentală
HOROSCOP

Horoscop 17 februarie 2020. Scorpionii se focusează pe sfera sentimentală