Mergi direct la conținut »
Suferința fără sfârșit a familiei Rotariu! ^Kassandra se va opera a 38-a oară, la Strasbourg. Când va avea loc intervenția chirurgicală
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Suferința fără sfârșit a familiei Rotariu! ^Kassandra se va opera a 38-a oară, la Strasbourg. Când va avea loc intervenția chirurgicală

Suferința fără sfârșit a familiei Rotariu! ^Kassandra se va opera a 38-a oară, la Strasbourg. Când va avea loc intervenția chirurgicală

Kassandra, fetița adoptivă a fostului internațional Iosif Rotariu, se pregăteşte pentru a 38-a operaţie, ea urmând să fie supusă unei intervenții chirugicale pe 3 septembrie, la Strasbourg, Franța informează www.sportprofit.ro.

”În septembrie mergem la o nouă operaţie în Franţa, la o clincă din Strasbourg. Apoi așteptăm să fie programată la Toronto pentru încă o intervenție chirugicală”, a declarat Iosif Rotariu.

Fetiţa, care suferea de traume fizice si psihice din cauza familiei naturale, a fost adoptată de fostul internaţional şi de soţia sa, Dana, după ce au găsit-o abandonată într-un spital. Kassandra avea atunci trei ani. Fetița suferea traume fizice si psihice din cauza familiei naturale.

Celebrul cântăreț sârb Miroslav Ilic, care este nașul lui Hristo Stoichkov, va da lovitura de începere a partidei de la Dudeștii Vechi din cadrul unei acțiuni caritabile pentru Kassandra. Hristo va juca din nou pe 15 august, pe stadionul care îi poartă numele alături de foștii fotbaliști bulgari Petar Mihtarski, Goșo Ghencev și de Iosif Rotariu, Belodedici, Cămătaru, Balaci, Ovidiu Petre, Paul Codrea, Titi Varga, Dănuț Lupu, Gigi Mulțescu, Florin Bătrânu, Mihai Majearu, Bălace, Velcea sau Băban.

Gorjeanul infectat de coronavirus contrazice autoritățile: „Toată lumea spune numai prostii„
Recomandări

Gorjeanul infectat de coronavirus contrazice autoritățile: „Toată lumea spune numai prostii„

 
“Goșo vine și în calitate de consilier al Ministerului Sportului din Bulgaria. Vor mai veni și 2 trimiși speciali ai ambasadei din Bulgaria și reprezentați ai autorităților publice din orașe înfrățite cu Dudeștii Vechi. Spectatorii, care au intrare liberă la concertul lui Miroslav Ilic, vor fi invitați să facă donații pentru Kassandra“, a declarat primarul comunei Dudeștii Vechi, Gheorghe Nacov.
Prima arenă din lume care poartă numele celui mare mare fotbalist din istoria Bulgariei a fost inaugurată în 2013, la Dudeştii Vechi. Atunci a fost organizată o partidă de fotbal între echipa Pobeda din localitate şi o formaţie formată din glorii ale Banatului, meci în care fostul “optar” de la FC Barcelona a înscris trei goluri. La gazde au jucat atunci Stoichkov şi alţi trei foşti fotbalişti bulgari, Petar Mihtarski, Ioşo Ghencev şi Vasil Dragolov, precum şi fostul impresar Ioan Becali. Pentru echipa românească au evoluat, printre alţii, Iosif Rotariu – tatăl adoptiv al Kassandrei. Rodion Cămătaru şi Marcel Băban. De asemenea, Stoichkov a primit titlul de cetăţean de onoare al comunei Dudeştii Vechi, fiind sărbătorită împlinirea a 275 de ani de la stabilirea bulgarilor în Banat.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close