MENIU CAUTĂ

Keșeru are un mesaj pentru FCSB înainte de returul cu Hajduk Split: ”Sper să văd un stadion plin cu suporteri fericiți!”

Distribuie

Keșeru are un mesaj pentru FCSB înainte de returul cu Hajduk Split: ”Sper să văd un stadion plin cu suporteri fericiți!”.

Claudiu Keșeru a jucat doar un an, calendaristic, la Steaua, actuala FCSB, pentru care a marcat 29 de goluri în 48 de meciuri, toate în cursul anului 2014, a serbat trei ani de când a semnat cu Ludogoreț Razgrad cu un mesaj pentru bucureșteni. Orădeanul a spus mereu că la Steaua s-a simțit cel mai bine.

La Ludogoreț, orădeanul a marcat 80 de goluri în 126 de partide, din 2015 încoace. Între Steaua și Ludogoreț, el a mai avut o experiență și la Al-Gharafa.

Keșeru are un mesaj pentru FCSB înainte de returul cu Hajduk Split. „Țin pumnii fostei mele echipe”

Mesajul lui Keșeru

Mesajul lui Keșeru

„Mi-am dat seama că astăzi se împlinesc trei ani de când am semnat cu Ludogorets. Ce repede a trecut timpul! Trei titluri de campion, o supercupă şi două titluri de golgheter. Sper să urmeze multe alte trofee aici şi să ne calificăm în grupele Europa League.

Ţin pumnii şi fostei mele echipe în returul cu Hajduk Split, de pe Arena Naţională. Sper ca la sfârşitul meciului să fie un stadion plin roş-albastru cu suporteri fericiţi”, a scris Keşeru.

CITEȘTE ȘI:
EXCLUSIV/ Momentul în care jandarmerița bătută este scoasă din mulțime și merge singură. ‘Fraților, unde dracu m-ați dus! – VIDEO

Citește mai multe despre Ludogoreţ pe Libertatea.

Comentarii