Mergi direct la conținut »
FOTO | Românca din finala Europenelor de lupte, aproape de leșin la sfârșitul confruntării! A fost la 15 secunde aurul european Galerie foto
4imagini
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > FOTO | Românca din finala Europenelor de lupte, aproape de leșin la sfârșitul confruntării! A fost la 15 secunde aurul european

FOTO | Românca din finala Europenelor de lupte, aproape de leșin la sfârșitul confruntării! A fost la 15 secunde aurul european

Sportiva Kriszta Incze a fost la 15 secunde de aurul european la categoria 65 de kilograme. La final, după ce a fost învinsă de azera Elis Manolova, româncei i s-a făcut rău.

De Foto: Dumitru Angelescu,

Kriszta Tunde Incze, recentă vicecampioană continentală Under-23, la Novi Sad, a fost foarte aproape să cucerească titlul la senioare, după finala cu Elis Manolova, finalistă la ediția din 2018, de la Kaspiisk.

Românca a început bine, a condus cu 4-0, dar o accidentare la buză a dus la oprirea meciului. Scoasă din ritm, românca a fost egalată, iar pe final a cedat cu 6-4.

După finală, Krisztei i s-a făcut rău, probabil din pricina emoțiilor primei finale la senioare cumulate cu supărarea cauzată de înfrângere. Ea a acuzat o stare de leșin și a intrat imediat pe mâna doctorilor de la SMURD.


VIDEO / Interviu cu Traian Băsescu, despre alegerile europarlamentare, politicieni și justiție: „La Guvernul Dăncilă e neputință intelectuală, miniștrii au un IQ sub media populației”

Close
Închide
  Close