Mergi direct la conținut »
Laszlo Dioszegi, despre incidentele de la meciul Sepsi - Dinamo: ”Dănciulescu a confundat. Suporterul care s-a dus cu steagul Ungariei în fața galeriei lor era chiar dinamovistul care-l furase!”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Laszlo Dioszegi, despre incidentele de la meciul Sepsi - Dinamo: ”Dănciulescu a confundat. Suporterul care s-a dus cu steagul Ungariei în fața galeriei lor era chiar dinamovistul care-l furase!”

Laszlo Dioszegi, despre incidentele de la meciul Sepsi – Dinamo: ”Dănciulescu a confundat. Suporterul care s-a dus cu steagul Ungariei în fața galeriei lor era chiar dinamovistul care-l furase!”

Laszlo Dioszegi, despre incidentele de la meciul Sepsi - Dinamo: ”Dănciulescu a confundat. Suporterul care s-a dus cu steagul Ungariei în fața galeriei lor era chiar dinamovistul care-l furase!”.

Oficialul dinamovist Ionel Dănciulescu a motivat că galeria celor de la Dinamo a provocat incidente pentru că ar fi fost provocată de un suporter al gazdelor și s-a văitat că a fost lovit în timpul incidentelor. 

Laszlo Dioszegi, patronul celor de la Sepsi, a oferit altă explicație despre incidentele de la finalul meciului cu „câinii”.

Partida Sepsi – Dinamo, din etapa a 7-a din play-out-ul Ligii 1 la fotbal, s-a terminat cu un scandal în toată regula. După ce Ibrahima Tandia a marcat al doilea gol al gazdelor, un suporter al „câinilor” a sărit în teren și a furat un steag al Ungariei. A urmat o cursă nebună printre jandarmii incapabili să-l rețină. Acesta a reușit chiar să dea și un șut sănătos balonului!

Ceilalți fani din peluza oaspeților au făcut praf trei garduri, apoi s-au împărțit lovituri și gaze lacrimogene. Steagul a rămas în posesia „câinilor”, care s-au lăudat pe internet cu captura. Ionel Dănciulescu s-a văitat că s-a dus să-i calmeze pe fani, dar a primit câteva jeturi de gaze lacrimogene în față și „șuturi în fund”.

Laszlo Dioszegi, despre incidentele de la meciul Sepsi – Dinamo: „Bodyguarzii n-au fost la înălțime”

„Nu i-a provocat nimeni pe suporterii dinamoviști! Nici vorbă de așa ceva. Un fan dinamovist a stat lângă galeria lui Sepsi. Nu știu cum și-a luat bilet acolo, poate cu ajutorul dinamoviștilor din Sfântu Gheorghe. După golul al doilea, când toată lumea se bucura, a sărit, a smuls un steag și a fugit. Bodyguarzii n-au fost la înălțime și cu greu l-au stopat.

„Isterici și paranoici”. Jignirile unui director de spital din Cluj la adresa medicilor care vor echipament de protecție: „Acum vor să fie cosmonauți”
Recomandări

„Isterici și paranoici”. Jignirile unui director de spital din Cluj la adresa medicilor care vor echipament de protecție: „Acum vor să fie cosmonauți”

 

A luat un steag care nu era al galeriei lui Sepsi, ci al unui cetățean din Ungaria, care a venit la zilele orașului Sfântu Gheorghe (n.r. – pe steag era scris numele orașului maghiar Vasvar). La noi nu s-a întâmplat niciodată așa ceva, nu s-a așteptat nimeni. Suporterii de la Dinamo au rupt apoi gardurile, care, credeam noi, erau bine făcute.

Laszlo Dioszegi (stânga), patronul celor de la Sepsi

Laszlo Dioszegi (stânga), patronul celor de la Sepsi

Dănciulescu a greșit când a spus că un fan de-al nostru s-a dus în fața galeriei lor cu un steag al Ungariei. Era, probabil, chiar fanul dinamovist care furase acel steag. Nu cred că Ionel Dănciulescu a fost lovit. Sunt filmate toate acele momente, se poate vedea dacă a fost lovit sau nu”, ne-a declarat ieri Lazslo Dioszegi.

”Suntem pregătiți”, spune Klaus Iohannis. Rezultatul licitației pentru 1,6 milioane de măști, derulată marți, trebuia anunțat imediat, dar s-a împotmolit
Recomandări

”Suntem pregătiți”, spune Klaus Iohannis. Rezultatul licitației pentru 1,6 milioane de măști, derulată marți, trebuia anunțat imediat, dar s-a împotmolit

 

Simonovski, „ochit” pe internet: „Nu am primit nici o ofertă, dar nu e de vânzare!”

Sepsi a reușit câteva achiziții interesante în acest sezon. Franco-malianul Ibrahima Tandia s-a remarcat prin „dubla” cu Dinamo, iar atacantul macedoanean Marko Simonovski (26 de ani) a dat și el un randament foarte bun.

„Pe Tandia ni l-a recomandat un agent. Pe Simonovski l-am căutat și l-am găsit pe internet. N-am primit oferte pentru ei, dar noi vrem să-i păstrăm și-n sezonul viitor”, a explicat Laszlo Dioszegi. „Sunt foarte mulțumit de antrenorul Neagoe. E cea mai bună alegere pe care puteam s-o fac”, a încheiat patronul lui Sepsi.

Patronul covăsnenilor susține că n-a fost nici stelist, nici dinamovist „de mic”. „Eu n-am ținut niciodată cu echipele mari, mereu favorite. Din țară eu am ținut cu ASA Târgu Mureș și cu Jiul Petroșani. N-am ținut nici cu Real, Barcelona, Bayern, Juventus sau alte echipe care domină campionatele de afară. Mie- mi-au plăcut mereu echipele mici”.


CITEȘTE ȘI: 

Close
Închide
  Close