MENIU CAUTĂ
10 Aug. 2018 17:34

Laurențiu Brănescu s-a antrenat cot la cot cu Cristiano Ronaldo! ”E un tip umil, prietenos”

Distribuie

Laurențiu Brănescu s-a antrenat cot la cot cu Cristiano Ronaldo! ”E un tip umil, prietenos”. Laurențiu Brănescu, portarul român în vârstă de 24 de ani, a revenit la gruparea Juventus Torino, de care e legat prin contract până în 2021.

Laurențiu Brănescu și-a terminat împrumutul la Dinamo și s-a întors la Juventus Torino.

„Sunt la Torino, mă antrenez aici. Acum, au făcut Juventus B și există o posibilitate foarte mare să rămân aici. Sper să se şi întâmple asta, vom vedea. Momentan, nu am mai multe detali despre asta. Când am revenit m-am antrenat alături de jucătorii care au fost la Mondial, Dybala, Ronaldo, Cuadrado, Duglas Costa şi Mandzukic, restul echipei a fost în America.

Eu îmi doresc să rămân şi să joc pentru că vin după o nouă accidentare. Vreau să fiu pe teren şi dacă va fi să merg la o echipă mai mică pentru asta, voi merge. Nu va fi o problemă pentru că prioritatea mea este să fiu cât mai mult pe teren', a declarat Brănescu pentru fanatik.ro.

Laurențiu Brănescu s-a antrenat cot la cot cu Cristiano Ronaldo: „Nu vorbește în timpul antrenamentelor'

„Ronaldo este un model pentru noi toţi, se antrenează foarte mult. Este un tip umil, foarte prietenos, care dă totul la fiecare antrenament. Când a venit la Juventus, ne-a salutat, s-a prezentat, apoi a intrat la antrenament. Este foarte serios, se antrenează din greu şi niciodată nu vorbeşte în timpul şedinţelor de pregătire', a mai spus Brănescu.

„Am vorbit cu el după unul dintre primele antrenamente de la Juventus. M-a întrebat de unde sunt iar când i-am spus că vin din România m-a întrebat dacă îl cunosc pe Marius Niculae şi mi-a vorbit despre Ladislau Boloni', a adăugat Brănescu.


CITEȘTE ȘI:

Citește mai multe despre Cristiano Ronaldo, antrenament, Brănescu și Juventus Torino pe Libertatea.

Comentarii