Mergi direct la conținut »
Legătura dintre Simona Halep și Kevin Anderson, finalistul de la Wimbledon. Detaliile oferite de englezi
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Legătura dintre Simona Halep și Kevin Anderson, finalistul de la Wimbledon. Detaliile oferite de englezi

Legătura dintre Simona Halep și Kevin Anderson, finalistul de la Wimbledon. Detaliile oferite de englezi

Legătura dintre Simona Halep și Kevin Anderson, finalistul de la Wimbledon. Detaliile oferite de englezi.

Jurnaliștii de la „The Telegraph” au găsit un detaliu care-i leagă pe Simona Halep și pe Kevin Anderson, surprinzătorul finalist al turneului de la Wimbledon.

Alexis Castorri este psihologul sportiv cu care lucrează cei doi sportivi. Kevin Anderson a „explodat”, la fel și Simona Halep, care a reușit să câștige turneul de la Roland Garros.

„Ştiţi legătura dintre Kevin Anderson, finalistul surpriză de la Wimbledon şi Simona Halep, cea care luna trecută a câştigat Roland Garrosul?”, au întrebat englezii chiar din startul materialului.

Legătura dintre Simona Halep și Kevin Anderson: „Băieții atât de înalți tind să rămână foarte închiși!”

„Fiecare campion, cu excepţia lui Nadal, care de la 16 ani a părut că este 100% pregătit din punct de vedere mental, are de înfruntat probleme de concentrare, obstacole de temperament.

În cazul lui Halep a fost vorba despre faptul că era mult prea critică cu ea în timpul partidelor. Iar acea energie negativă se descărca în jocul ei. La Anderson a fost vorba de o timiditate exagerată.

«Băieţii atât de înalţi tind să rămână foarte închişi. Sunt complexaţi de faptul că sunt atât de mari şi cred că o atitudine mult mai pasivă îi va face să treacă neobservaţi», spunea Neville Godwin despre Anderson. Aici a intrat în peisaj Castorri.

Breaking News. Guvernul PNL privatizează programele naționale de sănătate! Prețul sănătății va fi și mai mare pentru pacienții cu venituri mici
Recomandări

Breaking News. Guvernul PNL privatizează programele naționale de sănătate! Prețul sănătății va fi și mai mare pentru pacienții cu venituri mici

L-a încurajat să fie el însuşi pe teren. A înţeles că lui Kevin îi places să cânte la chitară şi l-a îndemnat să fie precum un solist de rock pe teren, cu spectatorii drept publicul de la concert. Astfel, Anderson s-a transformat dintr-unul dintre cei mai tăcuţi jucători într-unul dintre cei mai vocali.

Şi acum Diego Schwartzman îşi aduce aminte că, după fiecare punct din disputa de la Roland Garros, sud-africanul se încuraja ca şi cum ar avea minge de meci”, se mai scrie în material.

Halep a recunoscut, de curând, că sfaturile psihologului sportiv au ajutat-o enorm.

„Este grozav să ai pe cineva cu care să vorbeşti, care să-ţi dea idei despre cum să rezolvi anumite probleme şi să te accepţi aşa cum eşti când ratezi. Mă bucur mult mai mult de ceea ce fac acum. Văd totul altfel acum. Sunt mai fericită, zâmbesc mai mult, aşa că viaţa e frumoasă”, a spus Halep.

Alexis Castorri a stat şi în spatele primului trofeu de Grand Slam câştigat de scoțianul Andy Murray, la US Open, în 2012. Murray a intrat în finala de atunci după ce pierduse anterior de patru ori în ultimul act, la Australian Open, în 2010 şi 2011, la Wimbledon, în 2012 şi tot la Flushing Meadows, în 2008.


CITEȘTE ȘI:

INTERVIU EXCLUSIV. Samuel Umtiti, eroul Franței din semifinale, a vorbit pentru „Libertatea” înaintea finalei Campionatului Mondial

Close
Închide
  Close