Mergi direct la conținut »
Legăturile lui Andrei Gheorghe cu sportul: poker, Hagi, viteză și Lokal Kombat
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Legăturile lui Andrei Gheorghe cu sportul: poker, Hagi, viteză și Lokal Kombat

Legăturile lui Andrei Gheorghe cu sportul: poker, Hagi, viteză și Lokal Kombat

Legăturile lui Andrei Gheorghe cu sportul. În urmă cu patru ani, jurnalistul Andrei Gheorghe, care a decedat luni seară, s-a bătut cu luptătorul Lokal Kombat Ionuț ”Pitbull” Atodiresei în studioul ProFM, într-o acțiune de promovare a unei gale.

Legăturile lui Andrei Gheorghe cu sportul: s-a bătut cu ”Pitbull”

Andrei Gheorghe era una dintre vedetele postului ProFM și a ţinut să îi facă, în glumă, o primire ca în galele Local Kombat lui Ionuț ”Pitbull” Atodiresei. Luptătorul nu a stat vreo clipă pe gânduri, și, în mai puţin de un minut, după câteva ”prize”, l-a imobilizat pe Gheorghe.

Cei doi au căzut de acord, totuși, că lupta nu a avut învingător.

Legăturile lui Andrei Gheorghe cu sportul: fan al ”Regelui”

Născut la Lipețk, în Rusia, dar stabilit la Constanța, Andrei Gheorghe era fan al legendarului fotbalist român Gheorghe Hagi, născut tot în orașul de pe Litoral.

Pasionat de viteză și de Formula 1, Gheorghe obișnuia să plece de acasă în toiul nopții, cu acordul nevestei, pentru a goni singur pe străzile din Constanța sau București. Sau de la Constanța la București.

Legăturile lui Andrei Gheorghe cu sportul: îi plăcea un format cu un hoț care fura o mașină și fugea de Poliție

De altfel, într-un interviu dezvăluia că ”mi-a plăcut mult un format rusesc, de la Moscova, pe care l-aş face cu mare plăcere la noi. Acela în care furi o maşină în oraș şi fugi cu ea în 20 de minute, ca să nu te prindă Poliţia. Apropo de format… La un moment dat, poliţia rusă, urmărea pe unul dintre gonitori, pe unul care făcuse un deal cu toate asociaţiile de orbi din Moscova. Şi cum venea maşina de poliţie, orbii începeau să treacă stradă!”.

Guvernul PNL a reluat proiectul de 11,7 milioane de lei inițiat de guvernul PSD cu Alexandru Cumpănașu
Recomandări

Guvernul PNL a reluat proiectul de 11,7 milioane de lei inițiat de guvernul PSD cu Alexandru Cumpănașu

Legăturile lui Andrei Gheorghe cu sportul: ar fi vrut un joc de poker contra lui Piți

Jucător de poker din studenție, Andrei a prezentat emisiunea de profil ”Clubul de poker”, la Prima TV. Opt personalităţi cunoscute au jucat sub atenta supraveghere a lui Gheorghe, gazda emisiunii:. Bogdan Naumovici, Alin Caraman, Andra Olaru, Florin Piersic Jr., Claudiu Bleonţ, Gina Pistol, Gabriel Cotabiţă şi Ionuţ Iftimoaie.

Întrebat dacă l-ar invita în emisiune pe antrenorul Victor Piţurcă, suprins trişând la un joc de poker într-un cazinou, Gheorghe a spus că nu ar avea nici o problemă: ”L-aş invita, chiar cu mare plăcere. Un jucător puternic este întotdeauna bine-venit”.

”Toată lumea care a făcut o facultate în România şi a stat în Regie, în Grozăveşti sau prin alte cămine a jucat poker, respectă pokerul, iubeşte pokerul”

Armata Română vrea să evacueze în plină iarnă o familie cu opt copii!
Recomandări

Armata Română vrea să evacueze în plină iarnă o familie cu opt copii!

”Când eram la Antena 1, am făcut un demo al unei emisiuni de poker. I-am tot bătut la cap pe toţi că pokerul are o istorie şi că ar fi bine să facem o emisiune înaintea tuturor. Pokerul este un joc extrem de rapid unde combini intuiţia cu ştiinţa. Este o combinaţie între şah şi ceva şeptică” – Andrei Gheorghe

Andrei Gheorghe a fost și un fan declarat al lui Gică Hagi. Fostul prezentator al emisiunii ”13-14 cu Andrei” și-a declarat în numeroase rânduri admirația pentru patronul Viitorului.

”La mulți ani regelui! Adica Gheorghe Hagi! La mulți ani! Doar el a scos atâția oameni în stradă”, posta Andrei pe pagina lui de Facebook, pe 5 februarie 2017.

Close
Închide
  Close