De Vlad Nedelea,

Șefii clubului covăsnean l-au înlocuit ieri pe antrenorul de origine maghiară cu Leo Grozavu, 52 de ani. Laszlo ar putea rămâne însă în organigrama clubului, pe poziția de director tehnic.

Două victorii, 10 egaluri și 4 înfrângeri a adunat Csaba Laszlo pe banca lui Sepsi
Două victorii, 10 egaluri și 4 înfrângeri a adunat Csaba Laszlo pe banca lui Sepsi / Foto: Hepta

Sepsi este prima formație pe care Grozavu o preia după negocierile eșuate cu Dinamo din această toamnă: “Am fost convins să accept, în primul rând, de tot ce se întâmplă în ultima perioadă la Sfântu Gheorghe. Mă refer la infrastructură, la stabilitate financiară, la lotul de jucători. Există toate ingredientele pentru a se face performanță. Clubul are parte de liniște. Aici n-am văzut ieșiri în decor. Fiecare își cunoaște bine locul în societate”.

“Lotul de jucători a fost unul dintre lucrurile care m-au convins. E un lot cu care se poate face mai mult în acest moment. E dificil să ne gândim la play-off, dar dacă n-aș visa înseamnă că n-ar trebui să fiu antrenor”, a spus Leo la prezentarea oficială.

Citeşte şi:

“Păzitorii” Coloanei lui Brâncuși. Cum se luptă fiica inginerului care a ridicat monumentul să spună povestea anilor în care tatăl ei a lucrat cu genialul Constantin Brâncuși

Patru concluzii desprinse din primul tur al alegerilor prezidențiale despre profilul electoratului din România

Are o proteză în loc de mâna dreaptă și i se spune „tatuatorul cyborg”! Cum arată tatuajele desenate de artistul francez care și-a pierdut un braț, dar s-a reinventat

Petrică Ciucă, un criminal în serie, a fost eliberat prin recursul compensatoriu. A omorât mai mulți copii, dar a executat doar 16 ani de închisoare!

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul
GSP.RO

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul

Horoscop 13 decembrie 2019. Săgetătorii vor trece prin printr-un șir de experiențe profitabile
HOROSCOP

Horoscop 13 decembrie 2019. Săgetătorii vor trece prin printr-un șir de experiențe profitabile