Mergi direct la conținut »
Liga 2, etapa 38 (ultima). Dunărea Călărași a terminat prima, Metaloglobus - ultima retrogradată
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Liga 2, etapa 38 (ultima). Dunărea Călărași a terminat prima, Metaloglobus - ultima retrogradată

Liga 2, etapa 38 (ultima). Dunărea Călărași a terminat prima, Metaloglobus – ultima retrogradată

Liga 2, etapa 38. În ultima etapă se stabilesc și ultimele necunoscute: cine va termina pe primul loc și care va fi ultima retrogradată.

ACTUALIZARE 2 iunie, ora 14.10. Au promovat direct: Dunărea Călărași, AFC Hermannstadt. Baraj pentru Liga 1: Chindia Târgoviște cu Voluntari SAU ACS Poli. Au retrogradat: Olimpia Satu Mare, ASA Tg. Mureș (excluse din campionat), Foresta Suceava, Știința Miroslava și Metaloglobus.

Liga 2 la fotbal ia sfârșit în acest sfârșit de săptămână. Vom cunoaște și echipa care va termina pe primul loc, fapt pentru care va primi un trofeu, dar și formația a cincea din codă, care va lua drumul ligii secunde.

Pentru primul loc se luptă Dunărea Călărași și Hermannstadt Sibiu. Ambele sunt promovate deja, în premieră, în Liga 1. Se vor lupta pentru trofeul acordat de FRF, altă miză nu e. Călărășenii au două puncte avans și vo juca în deplasare cu Metaloglobus.

Hermannstadt are meci tot în deplasare, tot în zonaa Bucureștiului, pe terenul celor de la Sportul Snagov.

Liga 2, etapa 38. Derby pentru rămânerea în Liga 2: Dacia Brăila – Pandurii

La retrogradare e derby mare, Dacia Brăila – Pandurii. Cine pierde, merge în Liga 3. Gorjenii au trei șanse de salvare: o victorie, un egal, dar și un eșec al celor de la Metaloglobus cu Dunărea Călărași.

Cele mai tari meciuri ale ultimei etape sunt Dacia Unirea Brăila – Dunărea Călărași, Metaloglobus – Dunărea Călărași și Sportul Snagov – Hermannstadt Sibiu. Resul jocurilor sunt „amicale”.

Afaceri de familie pe banii statului. Organigrama ISU Vaslui, plină de rude
Recomandări

Afaceri de familie pe banii statului. Organigrama ISU Vaslui, plină de rude

Programul rundei

VINERI
Ora 11.00
Luceafărul Oradea – Foresta Suceava 3-0* neprezentare

Ora 18.00
FC Argeș – UTA Arad 1-0

SÂMBĂTĂ

Ora 11.00

Academica Clinceni – CS Afumați 0-2 

Ripensia Timișoara – Știința Miroslava 3-2 

Ora 12.00

Sportul Snagov – Hermannstadt Sibiu 0-2

CS Mioveni – CS Balotești 3-1

Metaloglobus – Dunărea Călărași 0-2 

Dacia Unirea Brăila -Pandurii Târgu Jiu 1-1 

Meciurile Chindia Târgu Mureș – Olimpia Satu Mare 3-0 și ASA Târgu Mureș – ASU Poli Timișoara 0-3 nu se dispută, echipele Olimpia Satu Mare și ASA Târgu Mureș retrăgându-se din competiție.

CLASAMENTUL, AICI


CITEȘTE ȘI: 

Alifantis, Andrieș, Baniciu și Vintilă, împreună după 15 ani. Motivul interesant pentru care vor susține doar cinci concerte

Close
Închide
  Close