Mergi direct la conținut »
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Liga 2 la fotbal, etapa 33. Dunărea Călărași a promovat matematic în Liga 1. Chindia a remizat la Mioveni. Clasament

Liga 2 la fotbal, etapa 33. Dunărea Călărași a promovat matematic în Liga 1. Chindia a remizat la Mioveni. Clasament

Liga 2 la fotbal, etapa 33. Dunărea Călărași poate promova matematic azi. Eșalonul secund și-ar putea stabili azi prima promovată matematic. Dunărea Călărași mai are nevoie de un punct pentru a ajunge, în premieră, în prima divizie.

FOTO: Vlad Chirea (Călărași)

MARȚI

Ora 19.30
CS Mioveni – Chindia Târgoviște 2-2

  • Min 51, 2-2 Daniel Florea egalează dintr-un penalty scos tot de el, dictat gratuit de ”centralul” Unimatan;
  • Min 45, 2-1: Rareş Lazăr trage de la 25 de metri, lângă bara din dreapa lui Aioani;
  • Min. 40: Cristian Neguţ e eliminat după două ”galbene”;
  • Min 16, 1-1: Liviu Mihai înscrie din lovitura liberă de la 16 metri, prin zid!
  • Min. 5, 1-0: Rădescu îl servește pe Cosmin Năstăsie, care preia în careu şi trage imparabil pentru Aioani. Oaspeții au cerut ofsaid la Ayza, care se afla pe direcția balonului și care i-a obturat câmpul vizual portarului Chindiei.

ACTUALIZARE 14.00. Dunărea Călărași a bătut-o pe Ripensia cu 3-0 și a promovat matematic.

Misiunea călărășenilor nu e imposibilă, deoarece au meci acasă cu Ripensia Timișoara, o formație liniștită, aflată la mijlocul clasamentului.

Liga 2 la fotbal, etapa 33. La retrogradare e bătaie mare

Primele două locuri se știu, în proporție de 90 la sută. Doar un miracol le-ar mai putea îndepărta de visul promovării pe Dunărea Călărași și pe Hermannstadt Sibiu. În pivința locului de baraj, mai există oarece, fiindcă echipa Chindia Târgoviște are 65 de puncte, iar FC Argeș și CS Afumați au câte 58 de puncte.

DNA Timișoara are program special: doar DOUĂ ore cu publicul pe săptămână! Site-ul instituției spune că ar lucra 30 de ore
Recomandări

DNA Timișoara are program special: doar DOUĂ ore cu publicul pe săptămână! Site-ul instituției spune că ar lucra 30 de ore

Mult mai pasionantă este lupta pentru evitarea ultimelor trei locuri retrogradabile, primele fiind „ocupate” de ASA Târgu Mureș și de la Olimpia Satu Mare, ambele desființate. Cinci echipe trag din răsputeri pentru a scăpa: Brăila și Metaloglobus (ambele cu câte 34 de puncte), Pandurii și Știința Miroslava (ambele cu câte 31 de puncte) și Foresta Suceava (30 de puncte).

Programul rundei 

SÂMBĂTĂ

Ora 11.00

Pandurii – Știința Miroslava 1-0

UTA Arad – Foresta Suceava 8-1

CS Balotești – Dacia Unirea Brăila 2-1

Ora 12.00

Dunărea Călărași – Ripensia Timișoara 3-1

Ora 13.00

Hermannstadt Sibiu – FC Argeș 1-0

Ora 17.00

ASU Poli Timișoara – Sportul Snagov 1-0

DUMINICĂ

Ora 11.00

Academica Clinceni – Metaloglobus 4-1

Meciurile Olimpia Satu Mare – Luceafărul Oradea 0-3 și CS Afumați – ASA Târgu Mureș 3-0 nu se dispută, sătmărenii și târg-mureșenii desființându-se.

CLASAMENTUL, AICI


CITEȘTE ȘI: 

EXCLUSIV. Detalii cutremurătoare despre cum a vrut Florin Buliga să se sinucidă în arest: ”A încercat să-și smulgă venele cu dinții”

 

 

Close
Închide
  Close