Mergi direct la conținut »
LIGA I / OFICIAL: ”Lupul” Albin s-a transformat în ”Rechin”! ^Află unde s-a transferat sud-americanul. Urmează Toto Tamuz?
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > LIGA I / OFICIAL: ”Lupul” Albin s-a transformat în ”Rechin”! ^Află unde s-a transferat sud-americanul. Urmează Toto Tamuz?

LIGA I / OFICIAL: ”Lupul” Albin s-a transformat în ”Rechin”! ^Află unde s-a transferat sud-americanul. Urmează Toto Tamuz?

După ce patronul Dan Capră şi preşedintele executiv Marius Bucuroiu au ajuns după gratii, Petrolul a început să vândă din titulari pentru a putea supravieţui în continuare şi din returul campionatului.

Primul nume greu din lotul ”lupilor” care a părăsit ”haita” este uruguayanul Juan Angel Albin (28 de ani). Mai mult decât atât, şi alţi jucători de bază sunt cu bagajele făcute şi îşi caută alte destinaţii, mai sigure.

Mijlocaşul Petrolului, care a marcat în acest sezon 7 goluri în toate competiţiile a semnat cu gruparea mexicană Tiburones de Veracruz, care a avut un sezon mizerabil în ultimul campionat, luptându-se pentru evitarea retrogradării. De menţionat că Albin intrase în ultimele 6 luni de contract cu gruparea prahoveană.

Vestea despărţirii dintre ”găzari” şi Albin a fost dezvăluită de formaţia mexicană, chiar pe site-ul oficial, cu titlul ”Juan Angel Albin, noul sprijin al echipei noastre”.

Inclusiv preşedintele echipei Veracruz , Fidel Kuri Grajales, a ţinut să-i anunţe pe fanii ”rechinilor” de reuşita super transferului şi să-i ureze bun venit lui Juan Albin.

alb

Oficialii ploieşteni erau dispuşi să se despartă de jucătorul sud-american contra sumei de 1.000.000 de euro.

Juan Angel Albin a venit la Petrolul în 2013, la recomandarea lui Cosmin Contra, fostul tehnician al “lupilor”, care îl ştia de la actuala sa formaţie, Getafe. Prahovenii n-au plătit nimic pentru Albin, care a venit din postura de jucător liber de contract.

albin

Tamuz, spre Hapoel Beer-Sheva

Un alt jucător al Petrolului, atacantul Toto Tamuz, este şi el pe picior de plecare, informează Digisport. Golgheterul ploieştenilor este curtat intens de formaţia israeliană Hapoel Beer-Sheva, la care mai evoluează şi fostul său coleg, Ovidiu Hoban.

Israelienii i-au transmis lui Tamuz, care se mai află şi în atenţia Stelei, că sunt dispuşi să-i ofere un contract foarte atractiv, dacă va veni din postura de jucător liber de contract.

Close
Închide
  Close