Mergi direct la conținut »
Lista candidaților la șefia FRF la alegerile din 2018
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Lista candidaților la șefia FRF la alegerile din 2018

Lista candidaților la șefia FRF la alegerile din 2018

Lista candidaților la șefia FRF la alegerile din 2018. În afara actualului președinte, Răzvan Burleanu, în cursă ar putea intra Cristi Balaj, Florin Prunea, Marcel Pușcaș, Victoraș Iacob și Ciprian Marica. Nimeni nu și-a anunțat, însă, clar intențiile.

Totul a fost dezvăluit de Mircea Sandu, la DigiSport.

Nașul crede că Burleanu a început, deja, să-și asigure o parte din voturi prin manevre ilegale și îi pune la zid pe Miodrag Belodedici și Jean Vlădoiu, angajați la FRF.

Administrația FRF își asigură victoria la alegerile din mai 2018. Cum sunt momiți șefii AJF-urilor

„Sunt 5 candidați cerți la ora actuală. Toți au șanse! Marica poate fi unul dintre ei. E Balaj, Prunea, Marcel Pușcaș, Victoraș Iacob și poate Marica. El are o analiză bună și o exprimare ușoară și s-a școlit prin Germania, prin Spania.Băieții aștia care au jucat fotbal au programele făcute. Trebuie să vină oamenii de fotbal și să conducă FRF. Uitați-vă la Suker! El a câștigat calificarea la Mondiale pentru Croația. Burleanu va avea mari probleme la alegerile din mai, deși el face acum acte de cumpărare pe față. Belodedici și Vlădoiu sunt cărători de mingi! Cu loturile de jucători nu trebuie trimiși 1.000 de oameni, sau să fie trimis Tăbîrcă ăsta, de care nu am auzit”, a spus Mircea Sandu, la Digi Sport Special.

Breaking News. Guvernul PNL privatizează programele naționale de sănătate! Prețul sănătății va fi și mai mare pentru pacienții cu venituri mici
Recomandări

Breaking News. Guvernul PNL privatizează programele naționale de sănătate! Prețul sănătății va fi și mai mare pentru pacienții cu venituri mici

Sandu, despre Adrian Mutu: „Ce e Adi Mutu la Federație, că eu nu știu? Dacă îmi arătați în organigrama FRF că există această funcție de manager sportiv, aprobată de manageri în 2014, în regulă”.

Sandu, despre implicarea lui Mihai Stoichiță în negocierile pentru instalarea lui Cosmin Contra și cele pentru despărțirea de Christoph Daum: „Hai, domne’, ne luăm la mișto? Aia cu Daum… în nesimțirea lor, probabil că au avut puțină jenă să se ducă să-l dea afară pe ăla și l-au pus pe Cocoșilă: ‘Dă-l bă, tu afară!’ Am mai avut și eu zâmbete false, dar nu am fost și nu sunt pervers, ca Stoichiță (n.r. râde). Îmi e prieten vechi, dar e pervers. Îl știu bine de tot”.

Close
Închide
  Close