FCSB – Astra 1-1

Au marcat: Gnohere (64) / Moise (7)

VIDEO AICI şi AICI

După o evoluţie extrem de slabă, FCSB a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat cu Astra în etapa a 6-a din Liga 1.

Partida a fost decisă de reuşitele lui Gnohere, respectiv Moise. În rest, s-a jucat încrâncenat, dar fără prea multe ocazii de poartă, bara lui Gnohere (78) fiind o „pată de culoare” în jocul sub orice critică al elevilor lui Nicolae Dică.

Dacă fotbal a fost extrem de puţin, în schimb nervii au cedat de două ori. Mai întâi în prima repriză, când antrenorul Astrei, Edward Iordănescu, s-a îmbrâncit pentru…balon cu Ovidiu Popescu, mijlocaş la FCSB.

Apoi, în partea secundă, când căpitanul de la Astra, Ioniţă a reuşit „performanţa” să ia două cartonaşe galbene într-un minut şi să fie eliminat de pe teren pentru că a protestat vehement, după un meleu petrecut la mijlocul terenului.

Şi ca „meniul” să fie complet, partida s-a disputat pe un gazon groaznic, care i-a provocat o accidentare urâtă lui Teixeira.

VLAD3773Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Nicolae Dică: „Se pare că pe teren propriu ne descurcăm mai greu. Am început meciul prost şi a trebuit să alergăm după egalare. Din păcate, ne creem ocazii de gol, dar marcăm foarte puţin. Cu Teixeira am vorbit că va juca 45 de minute. Din păcate, s-a accidentat şi a trebuit să-l schimb cu Golofca. Noii veniţi, Benzar şi Nedelcu sunt jucători de calitate, care ne vor ajuta. Am fost la Lisabona. Am văzut o echipă foarte bună. Au jucători de viteză pe benzi şi un atacant foarte bun. Ne vom juca şansa şi sperăm să obţinem un rezultat bun”

Edward Iordănescu: „Din punctul meu de vedere putea să fie şi mai bună seară. Cu puţină şansă, puteam să scoatem mai mult. La acest meci sunt foarte multe lucruri de analizat în ceea ce priveşte arbitrajul. A fost episodul cu Popescu, când am fost îmbrâncit şi tot eu am fost avertizat că voi fi trimis în tribună la următoarea ieşire! Încercăm să ne pregătim zi de zi. Dacă tragem linie, în această lună în care am disputat zece jocuri eu zic că am ieşit rezonabil. Eu le ţin pumnii steliştilor în meciul din Liga Campionilor cu Sporting”

Alex Ioniţă: „Ne bucurăm de egalul pe care l-am obţinut. Dacă eram mai atenţi, puteam mai marca la contraatac. În momentul eliminării, am venit în calitate de căpitan să-l întreb pe arbitru de ce ne-a dat cartonaş galben. Atunci, Gnohere mi-a băgat mâna în gât şi eu am ripostat. Mi-a dat mie galben şi l-am întrebat pe arbitru de ce m-a avertizat doar pe mine. Mi-a zis să plec de acolo, apoi mi-a dat roşu. Toţi mă înjurau şi tot mie mi-a dat roşu”

Romario Benzar: „Sunt fericit că am debutat în tricoul Stelei. Băieţii m-au primit foarte bine. Ne-a fost foarte greu să contruim, din cauza gazonului de pe Arena Naţională. Am rămas uimit de modul în care ne pregăteşte Nicolae Dică. Este un antrenor foarte bun. În viitor trebuie să fim mult mai atenţi”

Mihai Stoica, pe un site de socializare: „Gol valabil Golofca. Încă o viciere de rezultat. Forţa, forţa, CFR!”

Romario Moise: „Noi ne bucurăm la fiecare punct adunat în clasament. Ni s-a cerut să jucăm cu peronalitate. Puteam poate mai mult, dar s-a simţit şi oboseala. De fiecare dat6ă când intru pe teren, încerc să dau totul. Sunt bucuros, este primul meu gol în Liga 1. Prenumele meu vine de la celebrul jucător brazilian. Sunt născut în 1995, iar în 1994 Romario a câştigat cu Brazilia Cupa Mondială”

———————————————————————————————————-

Final de meci

Min. 80: În urma unui meleu la centrul terenului, Ioniţă a fost eliminat de pe teren, după ce a primit două cartonaşe galbene într-un minut pentru proteste! Jucătorul s-a lăsat cu greu convins să părăsească terenul. Astra a terminat meciul în „10”.

Liga 1, etapa a 6-a: FCSB - Astra 1-1. Conflict între Iordănescu şi Popescu. Teixeira, accidentat. Golofca, gol nevalidat. Gazonul, execrabil. Reacţii | FOTO & VIDEO

Min. 78: Gnohere, găsit excelent la limita ofsaidului, a făcut stop pe piept şi a trimis cu boltă în bara transversală

Min. 72: Golofca a marcat, dar reuşita nu a fost validată, după o fază extrem de dificilă, în care jucătorul de la FCSB s-a aflat la limita ofsaidului

Min. 64: Ghohere a restabilit egalitatea, cu un şut din faţa porţii, după o deviere a lui Achim

Min. 50: Mingea şutată de Golofca a fost reţinută de Iliev

A început repriza secundă

Final de primă repriză

Min. 25: Nedelcu a reluat cu capul mingea centrată de R. Benzar, Iliev a fost la post

Min. 20: Fază hilară la marginea terenului. Antrenorul Edward Iordănescu şi jucătorul Ovidiu Popescu s-au contrat, după ce primul a încercat să amâne repunerea balonului în joc. Popescu l-a îmbrâncit pe Iordănescu, iar tehnicianul a ripostat verbal. Intervenţia arbitrului a calmat spiritele.

Liga 1, etapa a 6-a: FCSB - Astra 1-1. Conflict între Iordănescu şi Popescu. Teixeira, accidentat. Golofca, gol nevalidat. Gazonul, execrabil. Reacţii | FOTO & VIDEO

Min. 7: Moise, găsit singur, la 16 metri, a marcat cu un şut plasat. 1-0 pentru Astra

Liga 1, etapa a 6-a: FCSB - Astra 1-1. Conflict între Iordănescu şi Popescu. Teixeira, accidentat. Golofca, gol nevalidat. Gazonul, execrabil. Reacţii | FOTO & VIDEO

Min. 6: Teixeira s-a accidentat şi va fi schimbat cu Golofca. Din cauza gazonul de-a dreptul jalnic, Teixeira a călcat strâmb şi a cerut să fie scos de pe teren

A început meciul

VLAD3773Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Romario Benzar şi Dragoş Nedelcu dispută primul meci în tricoul echipei FCSB

La meci a asistat şi selecţionerul naţionalei României, Christoph Daum

Christoph Daum

FOTOGRAFII: Vlad Chirea (Libertatea)

FCSB: Niță – R. Benzar, Nedelcu, Bălașa (46 Larie), Pleașcă – Achim, Ov. Popescu – Teixeira (10 Golofca), Man (46 Tănase), De Amorim – Gnohere. Rezerve: Stăncioiu, Larie, Filip, Tănase, Golofca, D. Benzar, Grecu

Astra: Iliev – Belu, Bejan, Polczak, Stan (46 Radunovic) – Mrzljak, Dandea – Gheorghe, Ioniță, Moise (74 Pițian) – Abang (65 Nicoară). Rezerve: Lazar, Marquinhos, Nicoară, Radunovic, Erico, Pițian, Balaure

Gazonul de pe Arena Naţională arată execrabil!

Liga 1, etapa a 6-a: FCSB - Astra 1-1. Conflict între Iordănescu şi Popescu. Teixeira, accidentat. Golofca, gol nevalidat. Gazonul, execrabil. Reacţii | FOTO & VIDEO

FCSB

  • Nicolae Dică
    “Întâlnim o echipă bună a campionatului, chiar dacă a schimbat mulți jucători în această vară. Astra a adus jucători cu experiență în Liga I și acest lucru s-a putut observa și în debutul sezonului actual. Astra a făcut meciuri bune, a avut rezultate pozitive și cred că vom avea un meci foarte greu. Se vede în jocul lor că doresc să aibă posesie și să practice un fotbal ofensiv. De la mijloc în sus au jucători care pot face diferența și care se descurcă bine în duelurile unu contra unu. Așa că trebuie să fim atenți. Ca orice echipă, au și eu probleme în defensivă. Sperăm să profităm de acest lucru și să le punem probleme. Noi avem nevoie mereu de victorii pentru că suntem echipa care luptăm pentru câștigarea campionatului. Trebuie să luăm fiecare meci în parte, să fim concentrați și să câștigăm cele trei puncte”.

Citiți și De Amorim are ofertă din Qatar. Gigi Becali îl impune pe Nedelcu fundaș central! Echipa a doua cu Astra

Echipa probabilă

Fl. Niţă
R. Benzar, Larie, Nedelcu, Momčilović
Ov. Popescu, V. Achim
Man, D. Benzar, De Amorim
Gnohéré

Antrenor: Nicolae Dică

Astra Giurgiu

  • Edward Iordănescu
    “Din punctul meu de vedere, am câştigat un meci extrem de important şi 3 puncte foarte importante în economia clasamentului şi a perspectivelor. Un meci care, probabil, nu meritam să îl câştigăm, dacă luăm după aspect. Însă sunt lucruri de pus la punct, în continuare, avem de muncă, trebuie să ne recuperăm, pentru că am întâlnit o echipă mai proaspătă ca noi, o echipă care, de departe, a avut un volum mai mic de jocuri în comparaţie cu noi, o echipă care, s-a văzut că, a reuşit să domine mijlocul terenului, a avut mai multă intensitate în joc, au câştigat mai multe dueluri. Va menaja Dică jucători în meciul cu noi? La orice oră, poate alinia cea mai bună formulă din campionat, aşa că nu văd niciun avantaj pentru Astra”.

Echipa probabilă

P. Iliev
Belu, Bejan, Erico Da Silva, Al. Stan
Mrzljak, Poljak
Al. Ioniță II, Marquinhos, Balaure
Le Tallec

Antrenor: Edward Iordănescu

Meciurile all-time din Liga 1:
1998-1999: Steaua Bucureşti – Astra Ploieşti 1-0
1998-1999: Astra Ploieşti – Steaua Bucureşti 1-1
1999-2000: Steaua Bucureşti – Astra Ploieşti 4-1
1999-2000: Astra Ploieşti – Steaua Bucureşti 1-0
2000-2001: Steaua Bucureşti – Astra Ploieşti 1-3
2000-2001: Astra Ploieşti – Steaua Bucureşti 3-0
2001-2002: Steaua Bucureşti – Astra Ploieşti 1-0
2001-2002: Astra Ploieşti – Steaua Bucureşti 1-1
2002-2003: Astra Ploieşti – Steaua Bucureşti 0-1
2002-2003: Steaua Bucureşti – Astra Ploieşti 1-0
2009-2010: Astra Ploieşti – Steaua Bucureşti 2-1
2009-2010: Steaua Bucureşti – Astra Ploieşti 2-0
2010-2011: Steaua Bucureşti – Astra Ploieşti 1-1
2010-2011: Astra Ploieşti – Steaua Bucureşti 1-0
2011-2012: Astra Ploieşti – Steaua Bucureşti 2-1
2011-2012: Steaua Bucureşti – Astra Ploieşti 2-1
2012-2013: Astra Giurgiu – Steaua Bucureşti 3-4
2012-2013: Steaua Bucureşti – Astra Giurgiu 2-0
2013-2014: Steaua Bucureşti – Astra Giurgiu 3-1
2013-2014: Astra Giurgiu – Steaua Bucureşti 1-1
2014-2015: Steaua Bucureşti – Astra Giurgiu 0-0
2014-2015: Astra Giurgiu – Steaua Bucureşti 0-0
2015-2016: Astra Giurgiu – Steaua Bucureşti 2-0
2015-2016: Steaua Bucureşti – Astra Giurgiu 0-1
2015-2016: Steaua Bucureşti – Astra Giurgiu 2-0 | play-off
2015-2016: Astra Giurgiu – Steaua Bucureşti 2-0 | play-off
2016-2017: Steaua Bucureşti – Astra Giurgiu 1-0
2016-2017: Astra Giurgiu – Steaua Bucureşti 1-0
2016-2017: Steaua Bucureşti – Astra Giurgiu 3-0 | play-off
2016-2017: Astra Giurgiu – Steaua Bucureşti 0-1 | play-off

Sursă: sport24h.ro

Urmărește-ne pe Google News
Gestul șocant făcut de Serena Williams după ce a fost umilită de Simona Halep. Acum s-a aflat: "Doamna organizatoare devenise palidă când a văzut"
GSP.RO
Gestul șocant făcut de Serena Williams după ce a fost umilită de Simona Halep. Acum s-a aflat: "Doamna organizatoare devenise palidă când a văzut"
Imaginile pe care Nicoleta Luciu le-ar vrea ŞTERSE de pe internet! Cum arăta şi cum poza în 2002. FOTO
Playtech.ro
Imaginile pe care Nicoleta Luciu le-ar vrea ŞTERSE de pe internet! Cum arăta şi cum poza în 2002. FOTO
Cătălin şi-a luat familia şi s-a mutat din Târgu Jiu la ţară şi nu e singurul. Din acest motiv, preţurile terenurilor au crescut şi de 10 ori
Observatornews.ro
Cătălin şi-a luat familia şi s-a mutat din Târgu Jiu la ţară şi nu e singurul. Din acest motiv, preţurile terenurilor au crescut şi de 10 ori
Horoscop 13 august 2022. Berbecii acordă prea multă atenție unor amănunte neimportante, de care se agață fără să își dea seama
HOROSCOP
Horoscop 13 august 2022. Berbecii acordă prea multă atenție unor amănunte neimportante, de care se agață fără să își dea seama
Ce se întâmplă dacă centrala de la Zaporijia va exploda. Scenariile posibile
Știrileprotv.ro
Ce se întâmplă dacă centrala de la Zaporijia va exploda. Scenariile posibile
Plecat din Guvernul Rusiei, a dat de gol când are loc finalul războiului din Ucraina! Răsturnare de situaţie: ce se întâmplă imediat cu Vladimir Putin
Orangesport.ro
Plecat din Guvernul Rusiei, a dat de gol când are loc finalul războiului din Ucraina! Răsturnare de situaţie: ce se întâmplă imediat cu Vladimir Putin
Gina Pistol a dezvăluit câte kg are. Ar vrea să mai dea jos 4, deși e deja ușurică ușurică
PUBLICITATE
Gina Pistol a dezvăluit câte kg are. Ar vrea să mai dea jos 4, deși e deja ușurică ușurică
Pssst!!! Ai auzit de Remixshop? Au zilnic reduceri de până la 90%
PUBLICITATE
Pssst!!! Ai auzit de Remixshop? Au zilnic reduceri de până la 90%
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.