Mergi direct la conținut »
LIVETEXT Tragerea la sorți pentru semifinalele din Liga Europa: Marseille - Salzburg, Arsenal - Atletico
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

LIVETEXT Tragerea la sorți pentru semifinalele din Liga Europa: Marseille – Salzburg, Arsenal – Atletico

LIVETEXT Tragerea la sorți pentru semifinalele din Liga Europa a avut loc vineri, ora 13.00, la Nyon (Elveția). Marseille, Atletico, Arsenal și Salzburg în urne. 

Programul semifinalelor

Olympique Marseille – Salzburg

Arsenal Londra – Atletico Madrid

Semifinalele sunt programate pe 26 aprilie (turul) și pe 3 mai (returul).

Arsenal şi Atletico nu s-au înfruntat până acum în cupele europene, în timp ce OM şi Salzburg au disputat două partide, palmaresul fiind favorabil austriecilor, cu o victorie şi un egal (golaveraj 1-0).

Finala va avea loc pe 16 mai, pe „Stade de Lyon”. Gazda ultimul act va fi câștigătoarea semifinalei Olympique Marseille – Salzburg.

ACTUALIZARE 13 aprilie, 10.00. Operațiunea de împerechere a echipelor va fi oficiată de ambasadorul finalei Ligii Europa, fostul mare internațional francez Eric Abidal.

Toate cele patru echipe vor fi introduse în aceeași urnă, fără capi de serie. Marile favorite sunt Atletico Madrid și Arsenal Londra, iar Marseille și FC Salzburg sunt outsiderele. Dar asta numai pe hârtie. Tot ce trebuie să știi despre semifinaliste, AICI.

LIVETEXT Tragerea la sorți pentru semifinalele din Liga Europa. Finala e la Lyon

Afacerile COVID. Dan Tudorache cumpără 2.700 de holtere în numele consilierilor locali Sector 1, dar aceștia au aflat din presă. “Ministerul Sănătății a solicitat. În pandemie ești în război”
Recomandări

Afacerile COVID. Dan Tudorache cumpără 2.700 de holtere în numele consilierilor locali Sector 1, dar aceștia au aflat din presă. “Ministerul Sănătății a solicitat. În pandemie ești în război”

 

Semifinalele sunt programate pe 26 aprilie (turul) și pe 3 mai (returul). Finala va avea loc pe 16 mai, pe „Stade de Lyon”.

În sferturile de finală s-a înregistrat următoarele rezultate

FC Salzburg – Lazio 4-1 (2-4)

Marseille – RB Leipzig 5-2 (0-1) 

ȚSKA Moscova – Arsenal 2-2 (1-4)

Sporting Lisabona – Atletico Madrid 1-0 (0-2)


CITEȘTE ȘI: 

LIVETEXT Tragerea la sorți pentru semifinalele din Liga Campionilor (vineri, ora 14:00). Careul de ași este format din Real Madrid, Bayern Munchen, AS Roma și Liverpool

 

Close
Închide
  Close