Mergi direct la conținut »
Loți Bölöni, despre demolarea stadionului Steaua: "Aș fi vrut să mai văd o dată stadionul ca pe vremea mea. Sunt puțin trist"
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Loți Bölöni, despre demolarea stadionului Steaua: "Aș fi vrut să mai văd o dată stadionul ca pe vremea mea. Sunt puțin trist"

Loți Bölöni, despre demolarea stadionului Steaua: „Aș fi vrut să mai văd o dată stadionul ca pe vremea mea. Sunt puțin trist”

Loți Bölöni, despre demolarea stadionului Steaua: "Am fost puțin trist că arena din Ghencea a fost dărămată, însă era un proces normal. Dar ceva simbolic, chiar și o fotografie, poate fi oprită, sunt destule care pot să fie păstrate. Aș fi vrut să mai văd o dată stadionul așa cum era pe vremea mea", spune, cu emoție, antrenorul de la Anvers.

„Știu că a fost un eveniment acolo, au venit foste glorii. Are dreptate nea Imi Ienei dacă s-a supărat din cauză că n-a fost invitat. Totuși, e greu de organizat o întâlnire la care să participe toți marii jucători ai Stelei, însă, să se gândească să nea dea o fotografie sau o bucățică de gazon ar fi fost un gest normal”, afirmă antrenorul de 65 de ani.

„Au trecut anii, dar am rămas în istorie. Am reușit să realizăm ceva un rezultat unic în fotbalul românesc. Iar eu am devenit mai pretențios pentru că vreau ce am trăit să fac să mai trăiască”, conchide Loți.

”Am fost primul internațional român care a jucat 100 de meciuri (n.r. 102 selecții și 23 de goluri în total, la națională). Sunt mândru! După mine, au venit alții, bravo lor, dar eu sunt și un pic egoist, am fost primul, na! Succesul cu Italia, cu golul meu, calificarea și meciurile de la Euro 1984, cele două titluri mari cu Steaua, Cupa Campionilor Europeni din 1986 și Supercupa Europei, de un an mai târziu, sunt amintiri de neuitat. Am fost acolo și eu, sunt performanțe cu care mă mândresc. Nu cer să fiu numit briliant sau Cruyff, dar sunt mândru”.

Boloni a jucat la Steaua între 1984 și 1987, 97 de meciuri, 24 de goluri. A cucerit trei titluri, două Cupe ale României, Cupa Campionilor (1986) și Supercupa Europei (1987).

Loți Boloni a scris istorie în tricoul Stelei


Citește și:

Stadionul Steaua, vizitat pentru ultima oară. „Aici mi-am trăit copilăria” / GALERIE FOTO

FOTO&VIDEO | A început demolarea stadionului Ghencea. Sâmbătă se poate vizita ultima dată mitica arena. Reacția lui Gigi Becali: „Bă, p-astea le-am cumpărat eu”

Close
Închide
  Close