13 Oct. 2017 12:55

Lucian Sânmărtean vrea la FC Voluntari. Abia ce-și anunțase retragerea din activitate, la 37 de ani

Distribuie

Lucian Sânmărtean vrea la FC Voluntari. Abia ce-și anunțase retragerea din activitate, la 37 de ani.

Mijlocașul ar putea reveni în Liga 1, dar nu la Gloria Bistrița, FC Vaslui, Pandurii sau Steaua, unde a mai jucat, ci la formația ilfoveană FC Voluntari, cu care s-a pregătit în ultima perioadă sperând să prind un contract afară. Cum sirenele externe n-au sunat, fostul internațional anunțase că se retrage din activitate.

Situația pare să se fi schimbat. Potrivit lui Dan Leasă, managerul general al celor de la FC Voluntari, jucătorul i-a transmis prin impresarul Anamaria Prodan că este dispus să negocieze și că de luni vor începe discuțiile finale.

'Nu am bătut palma cu Sânmărtean. Mi-a promis că dacă va juca în România, o va face doar la FC Voluntari. Acum două zile m-a sunat impresarul lui, Anamaria Prodan, și mi-a zis că Sânmărtean este dispus să negocieze. Am zis să lăsăm să treacă meciul cu FCSB, de azi, iar de luni vom începe să negociem„, a spus Leasă la Pro X.

Ultimul meci jucat de Sânmărtean în Liga 1 a fost pe 10 decembrie 2016, Pandurii – Gaz Metan, 2-5. De-a lungul carierei, Lucian Sânmărtean a jucat la Gloria Bistrița, Panathinaikos, FC Utrecht, FC Vaslui, FCSB, Al Ittihad, Pandurii și Al Taawon.

Loading...
Comentarii