Mergi direct la conținut »
”Lupii galbeni” vor avea parte de un mini-cantonament de patru zile!
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > ”Lupii galbeni” vor avea parte de un mini-cantonament de patru zile!

”Lupii galbeni” vor avea parte de un mini-cantonament de patru zile!

După victoria cu Universitatea Cluj, antrenorul Gheorghe Mulţescu le-a dat 3 zile libere elevilor săi, însă, de mâine, ”lupii” vor avea un program intens de pregătire, cu câte două antrenamente pe zi, informează fcpetrolul.ro.

Succesul categoric de pe Cluj Arena a menţinut Petrolul pe ultima treaptă a podiumului, astfel că haita va avea la dispoziţie mai bine de 10 zile pentru a pregăti derby-ul cu nou-promovata ASA Tg. Mureș, stabilit pentru duminica viitoare, 23 noiembrie, de la ora 20.30. Găzarii au revenit de la Cluj duminică după-amiază, cu avionul, iar până miercuri dimineață au primit liber din partea staff-ului tehnic. De mâine, Geraldo și Compania vor intra într-un minicantonament de 4 zile, la Ploiești, care se va încheia imediat după antrenamentul efectuat sâmbătă dimineaţă. Pregătirea centralizată va cuprinde câte două sesiuni în primele 3 zile, fie la Crângul lui Bot, fie la stadionul ”Ilie Oană”, în funcție de starea vremii. La acest stagiu nu vor lua parte cei trei petroliști convocați la echipele naționale, Nepomuceno, Alcenat şi Mustivar, în timp ce accidentații Fanchone și Marinescu vor avea un program special de recuperare.

Geraldo, sărbătorit cu tort… pe faţă

Lupii i-au dedicat victoria de la Cluj căpitanului Geraldo, căruia i-au pregătit un tort de ciocolată la masa de seară, servită după meci, la hotelul Golden Tulip. Geri a ținut un mic discurs prin care le-a mulțumit coechipierilor pentru acest gest, dar mai ales pentru rezultatul obținut în fața șepcilor roșii. Liderul haitei n-a scăpat și s-a trezit, la un moment dat, cu o felie de tort întinsă pe față, cel care s-a “încumetat” să facă asta fiind Gerson, colegul său din defensivă.

Peluzele rămân, din păcate, închise!

Comisia de Recurs din cadrul FRF a decis în ședința din 7 noiembrie să admită recursul făcut de FC Petrolul, a desființat hotărârea inițială a Comisiei de Disciplină, reducând, totodată, penalitatea de la 60.000 de lei la 10.000 de lei. Acestă decizie a Comisiei de Recurs se referă la incidentele de la partida cu Viitorul, de la Chiajna, când un grup restrâns al galeriei petroliste a folosit materiale pirotehnice și a apelat la scandări rasiste și xenofobe. Cea mai mare parte a presei sportive a informat greșit opinia publică, nefiind vorba, în acest caz, despre ridicarea suspendării de 6 etape privind accesul spectatorilor în peluzele stadionului ”Ilie Oană”.

 

Close
Închide
  Close