MENIU CAUTĂ
24 Aug. 2018 23:15

Luptătorul Cristian Ristea, la Cupa Mondială Tatneft, din Rusia. Se bate pentru un loc în semifinale

Distribuie

Luptătorul Cristian Ristea, la Cupa Mondială Tatneft, din Rusia. Se bate pentru un loc în semifinale. Meci de cinci stele pentru ”Gladiator”, cu rusul Adel ”Superman” Zaripov.

ACTUALIZARE 24 august. La Kazan, Cristian Ristea l-a învins pe Adel Zaripov prin KO în prima repriză și e în semifinale Cupei Mondiale Tatnenft, la categoria grea.

 

Unul dintre cei mai spectaculoși luptători români ai momentului, Cristian Ristea, are parte de un nou examen dificil în această săptămână, în Rusia, la Kazan, acolo unde se va bate pentru calificarea în semifinalele Cupei Mondiale Tatneft.

După succesul de la Dynamite Fighting Show, unde, în fața a 4.500 de spectatori, a obținut o victorie împotriva colosului din Muntenegru, Miroslav Vujocic, Ristea se va duela în capitala Republicii Tatarstan cu Adel ”Superman” Zaripov, unde sportiv care a câștigat toate meciurile de până acum prin KO.

Ristea (26 de ani) este poreclit Gladiatorul datorită stilului său spectaculos, anul trecut reușind să facă meciul anului 2017, atunci când l-a învins pe polonezul David Zoltaszek la Romexpo. Sportivul de la Superkombat Academy România se află la al patrulea meci disputat în Rusia, fiind unul dintre favoriții publicului din Kazan.

Dacă se va impune, atunci va obține o calificare în semifinalele competiției internaționale pe care de-a lungul timpului au câștigat-o nume importante precum Ashwin Balrak, Igor Bugaenko sau Roman Krîklia.

Citiți și Gladiatorul Ristea și invincibilul Mihăilă, modele pentru o zi

 

 

Citește mai multe despre Cupa Mondială pe Libertatea.

Comentarii