De Razvan Ionascu,

Şi asta nu pentru că cel supranumit cândva “Hagi-Luţu” s-ar fi apucat cumva de cântat, ci pentru că obişnuieşte ca la petrecerile la care este prezent să chefuiască alături de lăutari, cărora le dă sume importante de bani. Mai mult, atunci când a evoluat în străinătate, Luţu a mers până acolo încât i-a chemat pe lăutari la el, plătindu-le acestora biletele de avion.

“Am adus nişte lăutari până în Coreea de Sud. Îmi era dor să ascult muzică populară cântată live. Le-am plătit atunci o sumă destul de mare, 6.000-7.000 de dolari, în aceşti bani intrând biletele de avion, cazarea lor în Coreea şi onorariul”, şi-a amintit amuzat Ionuţ Luţu, care se gândeşte să-i aducă pe lăutari şi în China, dacă va semna un contract acolo. “Îi aduc! Ce să fac? Îmi plac melodiile lăutăreşti”, a adăugat el zâmbind.

Vrea contract de 100.000 de dolari pe an

Paradoxal, Luţu nu ştie încă numele echipei la care va merge să dea probă. În schimb, şi-a luat viza de China.

“De toate s-a ocupat Sabin Ilie. Pe mine nu mă interesează numele echipei. Vreau doar să joc. La 35 de ani mai am un cuvânt de spus în fotbal. Nu voi semna pe mai puţin de 100.000 de dolari pe sezon”, a adăugat Luţu, care, în România, a evoluat ultima dată la echipa Jiul Petroşani, în liga secundă.

4331-232133-costea.jpg
Florin Costea (stânga), de la Universitatea Craiova, face cumpărături în magazinul lui Luţu

Vinde lămpi şi lustre

Luţu a intrat şi în lumea afacerilor, fiind reprezentantul lanţului de magazine “Ataş”, care comercializează lustre, lămpi, veioze şi alte obiecte de iluminat. “Sunt mulţumit. Merge destul de bine treaba. Nu am de ce să mă plâng”, a explicat el.

"Am vrut să dau mâna cu el. Dar și-a tras mâna". Ilie Năstase a luat foc dupa gestul lui Iohannis
GSP.RO

"Am vrut să dau mâna cu el. Dar și-a tras mâna". Ilie Năstase a luat foc dupa gestul lui Iohannis

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă
HOROSCOP

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă