Mergi direct la conținut »
Mandzukici și-a anunțat retragerea din naționala Croației: ”Nimeni dintre noi nu este perfect”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Mandzukici și-a anunțat retragerea din naționala Croației: ”Nimeni dintre noi nu este perfect”

Mandzukici și-a anunțat retragerea din naționala Croației: ”Nimeni dintre noi nu este perfect”

Mandzukici și-a anunțat retragerea din naționala Croației: ”Nimeni dintre noi nu este perfect”. La 32 de ani, după 89 de selecții și 33 de goluri, Mario Mandzukici a decis să pună stop aventurii sale la naționala Croației.

”Dragi fani, mereu mi-a plăcut să vorbesc mai mult pe teren decât în afara lui. Aşadar, aceste cuvinte vin puţin mai greu, pentru că ştiu câtă bucurie mi-au adus toate convocările, meciurile şi victoriile. Mai greu, pentru că ştiu ce onoare este să îmbraci tricoul Croaţiei (…)

Mandzukici și-a anunțat retragerea din naționala Croației: „Întotdeauna mi-am dat sufletul pe teren”

Luna aceasta, când ne-am întors în Zagreb, în Slavonski Brod şi pe tot teritoriul Croaţiei va rămâne cea mai importantă amintire din cariera mea. A fost cea mai frumoasă aventură şi cea mai bună întoarcere acasă. Am dat tot ce am avut mai bun pentru cel mai mare succes din istoria fotbalului croat.

Vă mulţumesc vouă, suporterilor! Nimeni dintre noi nu este perfect. Întotdeauna mi-am dat sufletul pe teren. De astăzi sunt cu voi, printre cei mai proeminenţi fani croaţi”, a fost mesajul de retragere al lui Mandzukic.

Atacantul a mai jucat la formațiile NK Marsonia, Zeljeznicar SB, NK Zagreb, Dinamo Zagreb, Wolfsburg, Bayern Munchen și Atletico Madrid, iar acum vrea să se concentreze doar pe activitatea de la Juventus Torino. 


CITEȘTE ȘI:
EXCLUSIV/ Momentul în care jandarmerița bătută este scoasă din mulțime și merge singură. ‘Fraților, unde dracu m-ați dus! – VIDEO

Close
Închide
  Close