MENIU CAUTĂ
13 Oct. 2018 18:58

Maradona l-a făcut praf pe Messi: ”E inutil să faci un lider dintr-un om care merge de 20 de ori la WC înainte de un meci”

Distribuie

Fostul mare jucător argentinian Diego Maradona l-a criticat dur pe compatriotul său Lionel Messi, în care nu vede un lider, relatează Agerpres, care citează un interviu al ”Butoiașului” pentru Fox Sports.

Obişnuit cu ieşirile şocante, Maradona nu l-a cruţat pe Messi într-un interviu pentru Fox Sports. „N-ar trebui să mai facem un zeu din Messi. E Messi când joacă pentru Barcelona. Messi este Messi când poartă acel tricou şi este alt Messi cu Argentina”, a explicat cel care l-a antrenat pe atacantul Barcelonei când a fost selecţionerul echipei albiceleste (2008-2010).

”Nu l-aș mai convoca la națională”

„Este un jucător mare, dar nu e un lider. Este inutil să încerci să faci un lider dintr-un om care merge de 20 de ori la toaletă înainte de un meci”, a spus Maradona, referindu-se la nervozitatea extremă a lui Messi înaintea meciurilor importante.

Maradona crede că este un lucru bun retragerea provizorie a lui Messi de la naţională: „Deocamdată nu l-aş convoca, dar niciodată să nu spui niciodată. Trebuie să luăm presiunea care apasă asupra lui”.

Citește mai multe despre Lionel Messi și Maradona pe Libertatea.

Comentarii