De Ciprian Iana,

Evoluția excepțională a sportivei din Constanța pe iarba de la Londra a fost extrem de apreciată de președinția și de patriarhia română, care i-au acordat Ordinul Național „Steaua României” în grad de Cavaler, respectiv Ordinul „Crucea Patriarhală”.

Pentru a onora seria performanțelor Simonei Halep și, în special, a cuceririi titlului la Wimbledon, pe 13 iulie 2019, Romfilatelia a anunțat, la rândul ei, că a introdus, începând de ieri, emisiunea de mărci poștale ”Simona Halep, ambasadorul tenisului românesc”.

Ministerul Comunicațiilor a precizat: ”Pe timbrul coliţei dantelate a emisiunii de mărci poştale este reprodusă imaginea Simonei Halep ridicând trofeul de la Wimbledon 2019. Coliţa nedantelată, numerotată, prezintă semnătura în folio aur a Simonei Halep şi o ilustrează în prim plan în timp ce prezintă publicului trofeul. În timbrul coliţei nedantelate este redată o imagine de joc”.

Emisiunea este disponibilă, începând de ieri, în magazinele Romfilatelia din Bucureşti, Bacău, Braşov, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara, precum şi în magazinul online.

Citeşte şi:

Simona Halep, cetățean de onoare al municipiului Iași. ”O oportunitate de promovare a unui simbol naţional”

Cum se distrează fetele lui Gigi Becali noaptea! În ce ipostază au fost surprinse de paparazzi
GSP.RO

Cum se distrează fetele lui Gigi Becali noaptea! În ce ipostază au fost surprinse de paparazzi