Paraschiv a fost om de încredere al lui Mricea Sandu, fiind dat afară de la ”Casa Fotbalului” în martie 2014 de către noua conducere de la ”Casa Fotbalului”, instalată pe 5 martie 2014.

Omul, care lucra la Aprovizionare, a dat în judecată FRF, socotind decizia ca fiind abuzivă. Așa au considerat și instanțele de judecată.

Paraschiv a câștigat pe la prima instanță, la Fond (dosarul 27302/03/2014). Luni, a câștigat și Apelul, sentința fiind publicată astăzi pe site-ul Curții de Apel. Decizia este definitivă și irevocabilă (facsimil). 

FRF - Paraschiv

Marcel Paraschiv a câștigat salariile pentru perioada în care a stat acasă, circa 88.000 lei, iar sentința obligă federația să-l reîncadreze în funcția de referent. Lucru care s-a și întâmplat. Paraschiv și-a reluat deja activitatea la ”Casa Fotbalului”, la aproape trei de la data la care a fost concediat abuziv.

Marcel Paraschiv este unul dintre cei cărora FRF le-a desfăcut contractul de muncă prin desfacerea contractului de muncă. Ceilalți au fost Dumitru Bărgăoanu, Marian Bucurescu, Victor Cruceana, Dumitru Mihalache, Daniel Prodan, Alexandru Stici și Claudiu Tănăsescu (facsimil).

20170208_130611

Dintre toți, Cruceana și Tănăsescu nu au deschis procese federației, iar Bărgăoanu și Bucurescu au ”căzut la pace” cu FRF.  Trei au câștigat: Mihalache, Paraschiv și Stici. Mihalache nu a solicitat reîncadrarea în funcție, nedorind să licreze cu actualii federali și dorind să se pensioneze, iar Paraschiv și Stici s-au apucat deja de treabă la fostul și actualul loc de muncă. Ultimul s-a ales și cu 100.000 de lei de pe urma procesului. 

În privința lui Daniel Prodan, decedat pe 16 noiembrie 2016, fostul director sportiv de la FRF a pierdut procesul la Fond, iar acum dosarul se află la reexaminare.

Și Florin Prunea a câștigat procesul intentat actualei administrații de la federație.

Urmărește-ne pe Google News